Tinctura de benzoin

Tincture of Benzoin – Deoarece Benzoin este o rasina, aceasta formeaza o pelicula protectoare pe piele, care opreste deshidratarea si imbunatateste starea pielii. Benzoin este un conservant natural, ceea ce-l face un ingredient excelent pentru formulele noastre cosmetice cu un procent pic de conservanti .Benzoin rasina (Styrax benzoin) se obtine dintr-un copac verde, in genul Styrax, gasite in mlastini si padurile bogate din Sumatra. Copacii Benzoin sunt originari din Thailanda si Java. Noi folosim tinctura de benzoin in produsele noastre concepute pentru a calma pielea, cum ar fi demachiantul Ultrabland si crema de corp Dream Cream.