*Rozmarin – Ulei

Rosemary Oil – In cosmetice rozmarinul este folosit in produsele de baie si ca un tonic pentru par. Acesta poate fi extrem de linistitor pentru scalpul iritat, facandu-l un ingredient perfect in tratamentul parului nostru HSuan Wen Hua. Rozmarinul este cultivat pentru ornamentare, alimentatie, medicamente si parfumerie. Uleiul de rozmarin se amesteca bine cu lavanda, oregano, cimbru, pin, olibanum şi lemnul de cedru. Studiile arata ca uleiul de rozmarin este antimicrobian, acesta este benefic pentru a mentine pielea si scalpul curate. Uleiul esential este extras din florile şi frunzele plantei Rosmarinus officinalis prin distilare cu vapori. Uleiul este un galben foarte palid, cu o aroma proaspata puternic lemnoasa si erbacee.