*Crini – Infuzie

Lily Head Infusion – Din superbele si parfumatele flori albe de crin se obtine uleiul de flori de crin.Originar din Siria si Persia, crinul este astazi foarte raspandit in zonele temperate si mediteraneene.Simbol al puritatii si inocentei, floarea de crin pare ca este predestinata pentru a reda frumusetea si puritatea pielii.Uleiul de flori de crin este folosit in cosmetica pentru proprietatile sale cicatrizante, protectoare si calmante care il recomanda pentru ingrijirea tenului fragil.Dar ceea ce il face cu adevarat renumit este capacitatea sa de redare a stralucirii pielii si de eliminare a petelor pigmentare.In trecut, gingasele doamne de curtile regale foloseau uleiul de flori de crin pentru a pastra albeata pielii si a reda luminozitatea si fragezimea tenului.