*Oleorezina de boia

Oleorezina de boia

Un colorant natural

Folosim oleorezina de boia de ardei bogată în antioxidanți pentru proprietățile sale naturale de colorare.Oleorezina de boia este ardei roșu uscat și măcinat.

*Ceara de coaja de portocala (Citrus aurantium dulcis)

ceara de coaja de portocala (Citrus aurantium dulcis) ,

Hidratant și protector

Această ceară protejează și hidratează pielea și oferă un parfum proaspăt de portocale.Un produs secundar natural al industriei alimentare, ceara de portocale este extrasă din cojile de portocală. Este o ceară portocalie închisă cu un parfum puternic de portocale.

Brazilian Orange Oil

The health benefits of Orange Oil can be attributed to its properties as an anti-inflammatory, antiseptic, aphrodisiac,and numerous other internal and external influences.DescriptionThis essential oil is obtained from the peels of orange by cold compression. Although most of you know the common name of oranges, perhaps you don’t know the botanical name, Citrus Sinensis.

Merisoare Infuzie

Originare din țările scandinave și foarte populare în Finlanda, merisoarele sunt bogate în vitaminele C și E și antioxidanți. Noi uscam merisoarele, apoi le infuzam în apă fiartă pentru a crea o infuzie cu miros dulce-acrisor. În Suedia, afine de munte lingon înseamnă afine si ele sunt asemanatoare ca gust, culoare și dimensiune.