Ajutor

> Livrarea produselor
> Modalitati de plata
> Confidentialitate
> Continut site
> Calitate
> Garantie
> Returnarea produselor

INFORMATII GENERALE

Acest site prezinta informatii despre produsele LUSH, ingrediente, modalitati de utilizare, review-uri, preturi informative.
Nu reprezinta compania Lush Cosmetics.

Produsele sunt achizitionate din magazinele LUSH din Europa si expediate la adresa dvs. in 10-15 zile lucratoare.

TERMENI SI CONDITII DE LIVRARE SI PLATA

LIVRARE
1. Termenul de livrare este in medie de 10-15 zile lucratoare de la data înregistrarii comenzii dvs.

Comenzile sunt prelucrate si date spre livrare saptamanal.

Este posibil ca în cazul în care exista o cerere mare pentru un anumit produs, termenul de livrare a produsului sa fie mai mare, de maxim 20 zile. În aceasta situatie, veti fi notificat pentru fiecare caz în parte. Daca noul termenul de livrare nu va este convenabil, puteti anula comanda dumneavoastra în termen de 5 zile.

2. Produsele comandate vor fi livrate prin curier rapid.

3. Transportul este gratuit la comenzile peste 150 lei. Sub aceasta valoare, transportul costa 14 lei. Produsele sunt livrate doar pe teritoriul României prin firma de curierat Fan Courier.
Deoarece produsele sunt achizitionate din magazine LUSH din afara Romaniei, nu este posibila returnarea lor catre magazinele LUSH, astfel ca va rugam sa verificati integritatea ambalajului la primirea coletului.

4. În cazul în care întâmpinati probleme legate de o comanda va rugam sa ne contactati folosind datele din pagina de contact.

PLATA
1. Din cauza BREXIT, in functie de disponibilitatea produselor dorite, va putem comunica detaliile de plata pentru Transfer, BTPay, Revolut sau Ramburs, cu 1-2 zile inainte de livrare.
2. În unele situatii (comanda cu valoare mai mare de 1000 lei, sau refuzul repetat de a prelua comanda expediata) ne rezervam dreptul de a percepe plata, totala sau partiala, în avans. Prin comanda sa, clientul ia la cunostinta si accepta conditiile de livrare si plata.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile în conditii de fluctuatie a pietei valutare.

CONFIDENTIALITATE
Va informam ca, în conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele si adresa dumneavoastra vor fi înregistrate în baza noastra de date. Acestea vor fi utilizate EXCLUSIV în scopul transmiterii de oferte comerciale, informatii privind produsele, cataloage GRATUITE, cadouri. În cazul în care nu mai doriti sa primiti oferte tiparite sau on-line va rugam sa ne informati în scris prin email, fax sau posta, despre acest lucru.

CONTINUT SITE
Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greseli care ar putea aparea în legatura cu codurile sau preturile produselor de pe pagina web. Unele detalii, ingrediente sau preturi pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori.
Fotografiiile au caracter informativ. Produsele pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificarii de catre producator a caracteristicilor, design-ului sau ambalajului fara notificarea prealabila a acestora.
Promotiile sunt valabile în limita stocului.

CALITATE
Toate produsele prezentate in acest site sunt achizitionate din magazine LUSH din Europa, în ambalajele originale si repectand politicile LUSH in privinta protejarii mediului si animalelor.

GARANTIE
Toate produsele achizitionate au perioadele de garantie imprimate pe ambalaj.


RETURNAREA PRODUSELOR

Deoarece produsele sunt achizitionate din magazine LUSH din afara Romaniei, returnarea lor catre magazinele LUSH este imposibila. Prin urmare va rugam sa va asigurati, atat la plasarea comenzii cat si la primirea produselor ca totul este in regula.
Daca ambalajul coletului este detoriorat, si/sau aveti suspiciuni in privinta integritatii produselor din colet, va rugam solicitati curierului intocmirea unui scurt proces verbal in care sa semnalati aceste aspecte, semnat de catre ambele parti. Daca ulterior constatati probleme legate de integritatea produselor, va rugam sa ne trimiteti pe email o copie a acestui proces verbal, urmand sa beneficiati de solutionarea problemelor semnalate. Va multumim!