Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Trandafir rosu - Red Rose - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nor...

Trandafir rosu

Red Rose - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor. Noi folosim mugurii de trandafiri pentru decorarea produselor si infrumusetarea lor. Folosim 7 boboci de trandafir in sarea de baie Tisty Tosty, trandafir absolut si pudra de orris pentru o baie relaxanta.
Trandafiri - Ulei - Rose Oil - Uleiul de trandafiri este binecunoscut pentru calitatile sale si este foarte des intalnit...

Trandafiri - Ulei

Rose Oil - Uleiul de trandafiri este binecunoscut pentru calitatile sale si este foarte des intalnit in cosmetica naturista, fiind recomandat atat pentru ten, cat si pentru corp. Pentru a se obtine un litru de ulei, sunt necesari intre 308.000 si 310.000 de trandafiri, iar petalele trebuie culese in mod obligatoriu inainte de rasaritul soarelui, pentru a se obtine maximum de ulei posibil (daca o floare ar fi culeaza la pranz de exemplu, s-ar pierde aproximativ jumatate din cantitatea de ulei care ar putea fi extrasa). Acest amanunt este suficient pentru a ne da seama cat de pretioase sunt lotiunea sau uleiul de trandafir si de ce au atat de multe efecte benefice pentru epiderma.
Trandafir - Ulei esential de trandafir - Rose Otto - Trandafirul are un efect de hranire intensa a pielii si este potrivit pentru toate tipur...

Trandafir - Ulei esential de trandafir

Rose Otto - Trandafirul are un efect de hranire intensa a pielii si este potrivit pentru toate tipurile de epiderma (in special pentru pielea uscata si sensibila). Nu este alergenic, deci nu provoaca iritatii, eczeme sau inrosiri ale pielii. De fapt, lucrurile stau exact invers: elementele continute in uleiul de trandafir ajuta la intarirea vaselor de sange. Asadar, daca stii ca ai probleme in acest sens (de exemplu, predispozitie de spargere a capilarelor) sau chiar daca suferi de rosacea (dermatita cronica), uleiul de trandafiri poate imbunatati situatia. Trandafirul reprezinta o sursa excelenta de vitamina C (un puternic antioxidant) si deci protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi. In aceeasi nota, poti folosi cu incredere apa de trandafiri, care are efect antiseptic, hranind si calmand pielea totodata. Uleiul de trandafiri este binecunoscut pentru calitatile sale si este foarte des intalnit in cosmetica naturista, fiind recomandat atat pentru ten, cat si pentru corp. Pentru a se obtine un litru de ulei, sunt necesari intre 308.000 si 310.000 de trandafiri, iar petalele trebuie culese in mod obligatoriu inainte de rasaritul soarelui, pentru a se obtine maximum de ulei posibil (daca o floare ar fi culeaza la pranz de exemplu, s-ar pierde aproximativ jumatate din cantitatea de ulei care ar putea fi extrasa). Acest amanunt este suficient pentru a ne da seama cat de pretioase sunt lotiunea sau uleiul de trandafir si de ce au atat de multe efecte benefice pentru epiderma.
Trandafir - ulei din lemn de trandafir - Rosewood oil - Sapunul nostru Coalface contine ulei de trandafir pentru proprietatile sale de curata...

Trandafir - ulei din lemn de trandafir

Rosewood oil - Sapunul nostru Coalface contine ulei de trandafir pentru proprietatile sale de curatare a pielii, asigurand pielea curata si proaspata. Uleiul de lemn de trandafir este incolor, dar are o aroma picanta, dulce ši lemnoasa. Uleiul de lemn de trandafir este extras din Aniba rosaeodore. Copac ce face parte din familia Lauraceae si este nativ din Brazilia. Este un arbust vesnic verde si poate creste pana la 125 metri. Uleiul este obtinut din aschii de lemn ale arborelui prin distilare cu vapori. Noi folosim ulei de lemn de trandafir in sarea de baie Avobath pentru aroma ei pamanteasca si proprietatile sale inaltatoare.
Telina - Ulei din seminte de telina - Celery seed oil - Telina - Ulei din seminte de telina
...

Telina - Ulei din seminte de telina

Celery seed oil - Telina - Ulei din seminte de telina

Trideceth - 6

Trdeceth - 6
Trandafir - ulei de trandafir salbatic - Cold-Pressed Rosehip Oil - Ulei de trandafir salbatic...

Trandafir - ulei de trandafir salbatic

Cold-Pressed Rosehip Oil - Ulei de trandafir salbatic
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »