Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Trandafir - Extract proasapat din petale de trandafir - Fresh Rose Petal Extract - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastr...

Trandafir - Extract proasapat din petale de trandafir

Fresh Rose Petal Extract - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor. Noi folosim mugurii de trandafiri pentru decorarea produselor si infrumusetarea lor. Folosim 7 boboci de trandafir in sarea de baie Tisty Tosty, trandafir absolut si pudra de orris pentru o baie relaxanta.
Trandafir - Boboci - Rosebuds - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nor...

Trandafir - Boboci

Rosebuds - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor.
Trandafiri - Esenta - Rose Absolute - Uleiul de trandafiri este binecunoscut pentru calitatile sale si este foarte des int...

Trandafiri - Esenta

Rose Absolute - Uleiul de trandafiri este binecunoscut pentru calitatile sale si este foarte des intalnit in cosmetica naturista, fiind recomandat atat pentru ten, cat si pentru corp. Pentru a se obtine un litru de ulei, sunt necesari intre 308.000 si 310.000 de trandafiri, iar petalele trebuie culese in mod obligatoriu inainte de rasaritul soarelui, pentru a se obtine maximum de ulei posibil (daca o floare ar fi culeaza la pranz de exemplu, s-ar pierde aproximativ jumatate din cantitatea de ulei care ar putea fi extrasa). Acest amanunt este suficient pentru a ne da seama cat de pretioase sunt lotiunea sau uleiul de trandafir si de ce au atat de multe efecte benefice pentru epiderma.
Trandafir - Infuzie din petale de trandafir - Rose Petal Infusion - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Pe...

Trandafir - Infuzie din petale de trandafir

Rose Petal Infusion - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor.
Trandafir - Petale - Fresh Rose Petals - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Pers...

Trandafir - Petale

Fresh Rose Petals - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor. Noi folosim mugurii de trandafiri pentru decorarea produselor si infrumusetarea lor. Folosim 7 boboci de trandafir in sarea de baie Tisty Tosty, trandafir absolut si pudra de orris pentru o baie relaxanta.

Trandafir - Pudra din petale de trandafiri

Rose Petal Powder - Trandafir - Pudra din petale de trandafiri. Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor.
Trandafir - Petale - Rose Petals - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de ...

Trandafir - Petale

Rose Petals - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor.
Trandafir - Petale de trandafir rosu - Red Rose Petals - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia...

Trandafir - Petale de trandafir rosu

Red Rose Petals - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »