Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »

Tequilla

Tequila
Tetrasodiu Editronate - Tetrasodium Editronate - Tetrasodiu etidronate este o substanta gasita in  multe produse de ingrijir...

Tetrasodiu Editronate

Tetrasodium Editronate - Tetrasodiu etidronate este o substanta gasita in multe produse de ingrijire personala. Tetrasodiu etidronates, alaturi dedisodiu etidronate, sunt agenşi de chelare, utilizati si in dedurizarea apei si sapunurilor. Un motiv pentru care tetrasodiu etidronate este utilizat in sapunuri este pentru proprietatile sale conservante.
Tetrasodiu EDTA - Tetrasodium EDTA - Tetrasodiu EDTA este un ingredient solubil in apa folosit ca un agent de chelare ...

Tetrasodiu EDTA

Tetrasodium EDTA - Tetrasodiu EDTA este un ingredient solubil in apa folosit ca un agent de chelare in cosmetice si produsele de ingrijire personala. Acest lucru este posibil datorita capacitatii sale de a confisca ionii de metal si sa le permita sa ramana in formule, dar isi pierd capacitatea de a reactiona cu alte ingrediente. Tetrasodiu EDTA functioneaza cel mai bine in produsele care contin metale alcaline, adesea gasit in sapunuri.
Tinctura de benzoin - Tincture of Benzoin - Deoarece Benzoin este o rasina, aceasta formeaza o pelicula protectoare pe pie...

Tinctura de benzoin

Tincture of Benzoin - Deoarece Benzoin este o rasina, aceasta formeaza o pelicula protectoare pe piele, care opreste deshidratarea si imbunatateste starea pielii. Benzoin este un conservant natural, ceea ce-l face un ingredient excelent pentru formulele noastre cosmetice cu un procent pic de conservanti .Benzoin rasina (Styrax benzoin) se obtine dintr-un copac verde, in genul Styrax, gasite in mlastini si padurile bogate din Sumatra. Copacii Benzoin sunt originari din Thailanda si Java. Noi folosim tinctura de benzoin in produsele noastre concepute pentru a calma pielea, cum ar fi demachiantul Ultrabland si crema de corp Dream Cream.
Tonka - Esenta - Tonka Absolute...

Tonka - Esenta

Tonka Absolute
Trandafir - Infuzie proaspata - Fresh Rose Infusion - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Pe...

Trandafir - Infuzie proaspata

Fresh Rose Infusion - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor. Noi folosim mugurii de trandafiri pentru decorarea produselor si infrumusetarea lor. Folosim 7 boboci de trandafir in sarea de baie Tisty Tosty, trandafir absolut si pudra de orris pentru o baie relaxanta.
Tocoferol - Tocopherol...

Tocoferol

Tocopherol
Trandafir - 7 boboci de trandafir - Seven Rosebuds - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia ...

Trandafir - 7 boboci de trandafir

Seven Rosebuds - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor. Noi folosim mugurii de trandafiri pentru decorarea produselor si infrumusetarea lor. Folosim 7 boboci de trandafir in sarea de baie Tisty Tosty, trandafir absolut si pudra de orris pentru o baie relaxanta.
Trandafir - Apa de trandafir - Rose Water - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de N...

Trandafir - Apa de trandafir

Rose Water - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor.
Trandafir - Boboc - Rosebud - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord...

Trandafir - Boboc

Rosebud - Mai mult de 10000 de specii de trandafiri sunt cultivate in zilele noastre. Persia de Nord este considerat locul de provenienta al trandafirilor. Trandafirii sunt arbusti de foioase pereni cu spini si frunze tari, acestia au flori deschise parfumate in timpul verii. Trandafirii au avut o contributie importanta in istoria medicinei, cosmeticei si a parfumurilor.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »