Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »

Silicat de sodiu

Sodium silicate
Stearat de etihexil - Stearate etihexil...

Stearat de etihexil

Stearate etihexil

Stelute aurii

Edible Golden Stars - Stelute aurii
Struguri verzi proapeti - Fresh Green Grapes - Cercetarile biochimice au aratat ca uleiul din seminte de struguri contine proa...

Struguri verzi proapeti

Fresh Green Grapes - Cercetarile biochimice au aratat ca uleiul din seminte de struguri contine proantocianidine oligomerice (altfel cunoscut ca OPCs). Acesta are o mare afinitate cu structura celulelor pielii noastre, absoarbe cu usurinta excesul de sebum si ajuta absortia altor ingrediente mai in piele. Lasa pielea sa se simta confortabila si moale. Uleiul din seminte de struguri este delicat si deschis la culoare, extras din semintele de struguri. Deoarece uleiul este inodor, acesta este uleiul cel mai des folosit in aromoterapie. Acesta este un ingredient stabil, usor si hidratant, cu o varietate de utilizari cosmetice. Acesta sustine membrana celulelor pielii, ajutand la mentinerea structurii normale atat a celor nervoase, cat si a celulelor epiteliului. In mod similar, se observa a fi foarte bun pentru repararea tesuturilor pielii din jurul ochilor. Se crede ca vita de vie (Vitis vinifera) a fost crescuta in salbaticie in intreaga lume cu mult inainte de aparitia omului. Vita de vie comuna este una dintre cele mai vechi plante cultivate. Vita de vie este o planta lemnoasa cataratoare ce creste in majoritatea reginiunilor, dar in regiunile aride, se poate forma un arbust erect. Strugurii cresc in grupuri, variind la culoare de la negru si albastru la rosu si alb. Exista mai multe specii din genul Vitis (familia Vitaceae) si Vitis vinifera este cea mai frecvent utilizata in vinificatie. Uleiul contine cantitati mari de acid linoleic (omega 6 acizi grasi esentiali), o proprietate extrem de dorita ca un ingredient cosmetic. Uleiul este un ingredient preferat pentru tesuturile deteriorate. Acesta dispune de calitati de regenerare si de restructurare, care permit un control mai bun al hidratarii pielii. Este renumit pentru reducerea vergeturilor atunci cand este aplicat pe corp. Noi folosim ulei organic din seminte de struguri in crema de fata Vanishing Cream. Uleiul organic de seminte de struguri ajuta la absorbtia altor ingrediente benefice pentru piele.
Struguri - suc - Grape Juice...

Struguri - suc

Grape Juice
Struguri - Suc proaspat - Fresh Grape Juice - Cercetarile biochimice au aratat ca uleiul din seminte de struguri contine proan...

Struguri - Suc proaspat

Fresh Grape Juice - Cercetarile biochimice au aratat ca uleiul din seminte de struguri contine proantocianidine oligomerice (altfel cunoscut ca OPCs). Aceasta are o mare afinitate cu structura celulelor pielii noastre, absoarbe cu usurinta excesul de sebum si ajuta absortia altor ingrediente mai in piele. Lasa pielea sa se simta confortabila si moale. Uleiul din seminte de struguri este delicat si deschis la culoare, extras din semintele de struguri. Deoarece uleiul este inodor, acesta este uleiul cel mai des folosit in aromoterapie. Acesta este un ingredient stabil, usor si hidratant, cu o varietate de utilizari cosmetice. Acesta sustine membrana celulelor pielii, ajutand la mentinerea structurii normale atat a celor nervoase cat si a celulelor epiteliului. In mod similar, se observa a fi foarte bun pentru repararea tesuturilor pielii din jurul ochilor. Se crede ca vita de vie (Vitis vinifera) a fost crescuta in salbaticie in intreaga lume cu mult inainte de aparitia omului. Vita de vie comuna este una dintre cele mai vechi plante cultivate. Vita de vie este o planta lemnoasa cataratoare ce creste in majoritatea reginiunilor, dar in regiunile aride, se poate forma un arbust erect. Strugurii cresc in grupuri, variind la culoare de la negru si albastru la rosu si alb. Exista mai multe specii din genul Vitis (familia Vitaceae) si Vitis vinifera este cea mai frecvent utilizata in vinificatie. Uleiul contine cantitati mari de acid linoleic (omega 6 acizi grasi esentiali), o proprietate extrem de dorita ca un ingredient cosmetic. Uleiul este un ingredient preferat pentru tesuturile deteriorate. Acesta dispune de calitati de regenerare si de restructurare, care permit un control mai bun al hidratarii pielii. Este renumit pentru reducerea vergeturilor atunci cand este aplicat pe corp. Noi folosim ulei organic din seminte de struguri in crema de fata Vanishing Cream. Uleiul organic de seminte de struguri ajuta la absorbtia altor ingrediente benefice pentru piele.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »