Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Soia - Lecitina - Soya Lecithin - 'Adaugarea unui surfactant natural la formula, reduce nevoia de ingrediente sintetic...

Soia - Lecitina

Soya Lecithin - "Adaugarea unui surfactant natural la formula, reduce nevoia de ingrediente sintetice si permite folosirea unor amestecuri mai sofisticate de materii prime. In nutritie, oul a fost mult timp un mister pentru cercetatori, deoarece este foarte bogat in colesterol, dar consumat cu moderatie nu parea sa creasca in mod semnificativ nivelul de colesterol din sange. Acest lucru a fost pana cand lecitina din ou a fost gasita ajutand la prevenirea colesterolului impiedicand atasarea de peretii vaselor de sange. Exista mai multe afirmatii cu privire la sanatate, lecitina ca si un supliment - de a ajuta impotriva conditiilor neurologice la imbunatatirea functiei hepatice. Deoarece este un ingredient extrem de hidratant pentru par, acesta este motivul pentru care este folosit in atat de multe balsamuri de par si masti ale noastre. Lecitina de soia este folosita atat in Marilyn, cat si in tratamentul de par Hair Doctor pentru calitatile sale avantajoase rezultand un par realmente stralucitor. Membrana celulelor organismelor vii este o componenta structurala vitala si este produsa in mod natural in organism. Maurice Gobley a identificat-o ca si substanța care permite mixarea uleiului cu apa - ceea ce face lecitina neobisnuita in faptul ca este un agent tensioactiv natural (de suprafata-agent activ). Cele mai multe lecitine comerciale provin de la soia, din care a fost obținuta în 1930. Lecitina de soia este o substanta grasa care apare in mod natural in oua, cereale integrale si leguminoase (care includ soia, mazare și lucerna). Lecitina a fost pentru prima oara izolata de catre Maurice Gobley în anul 1850 din galbenusul de ou si apoi numita dupa ''lekithos''(in greceste,insemnand galbenus de ou ).Tensioactivii, de asemenea, cunoscuti sub numele de agenti de umezire, sunt substante utilizate pentru a reduce tensiunea de suprafata a unui lichid, care apoi permite mai usor raspandirea produsului si va ajuta la emulsionare (amestec de doua substante care altfel ar fi separate, cum ar fi apa si ulei). Din acest motiv, lecitina este un ingredient extrem de valoros in produsele cosmetice si este, de asemenea, utilizat pe scara larga in industria alimentara pentru a ajuta la imbunatatirea texturii de produse de patiserie, sosuri si alimente procesate, cum ar fi margarina si ciocolata. Noi folosim lecitina de soia ca un emulgator si tensioactiv inThe Blonde solid, in samponul solid Trichomania si balsamul solid Jungle. Atunci cand se aplica intr-un produs cosmetic, lecitina catifeleaza pielea si ajuta la absorbtia altor ingrediente. Il puteti gasi in urmatoarele produse :Balsamul Jungle,Tratamentul hidratant de par Marilyn,Samponul Solid Reincarnate.
Sorbitol - Sorbitol...

Sorbitol

Sorbitol
Soia - Ulei - Soya Oil - Desi neconfirmat, se crede ca uleiul de soia deriva dintr-o planta  leguminoasa chineza: ...

Soia - Ulei

Soya Oil - Desi neconfirmat, se crede ca uleiul de soia deriva dintr-o planta leguminoasa chineza: Glicina ussuriensis. Planta poate creste pana la doi metri in inaltime cu auto-fertilizare a florii. Cele mai multe varietati comerciale au seminte maro cu patru seminte pe pod. In secolulul al 18-lea, misionarii trimiteau boabe de soia inapoi in Europa, una din cele mai vechi modalitati de utilizare a boabelor a fost o sursa ieftina de proteine din timpul Primului Razboi Mondial. In produsele cosmetice, ulei de soia actioneaza ca un antioxidant si, de asemenea, conditioneaza parul si pielea. Am folosit ulei de soia in Jasmine si tratament pentru par Fluff-Eaze Henna pentru calitatile sale profunde. Soia a fost mancata si cultivata in China din 2800 i.Hr. si a fost considerata unul dintre cele cinci lucruri esentiale pentru viata. Ulei de soia are o textura bogata, hidratanta. Acesta poate fi folosit pentru a ingroșa textura unui produs si ca ulei in aromoterapie. Unturile de corp Soft Touch si Lemony Flutter contin ulei de soia pentru efectul antioxidant asupra pielii. Ulei de soia este alcatuit in principal din linoleic (omega 6) si (omega 9) acizi oleici. Acesta contine, de asemenea, unii acizi linolenici (omega 3) si grasi saturati. Este folosit in principal ca ulei de gatit și de a face margarina, dar are multe alte utilizari de valoare comerciala. Exista unele studii care arata ca, consumarea de ulei de soia ar putea fi o buna alternativa la ulei de peste. Uleiul de soia este procesat din seminte decojite de soia, este un lichid limpede luminos galben pal. Astazi, Statele Unite ale Americii este principalul producator de soia si peste 90% din recolta este utilizata pentru hrana animalelor. O intreaga industrie a soii s-a dezvoltat in jurul acestor boabe, astfel incat mai multe derivate ale ei au devenit cunoscute in intreaga lume, de exemplu, Miso, sos de soia, tamari, tempeh, TVP si tofu.

Spanac proaspat

Fresh Spinach
Sparanghel proaspat - Fresh Asparagus - Ceea ce se cunoaste astazi sub numele de sparanghel, sunt de fapt radacini tinere ...

Sparanghel proaspat

Fresh Asparagus - Ceea ce se cunoaste astazi sub numele de sparanghel, sunt de fapt radacini tinere de Asparagus Officinalis. Planta a fost folosita din cele mai vechi timpuri ca leguma, datorita gustului delicat si proprietatilor sale diuretice. Putem incerca sa aruncam o privire spre est si una spre vest pentru a incerca sa gasim originile sparanghelului, dar acestea nu se pot determina cu certitudine. Sparanghelul a aparut tarziu in bucataria chineza, dar astazi Taiwanul obtine beneficii insemnate din exportul acestui ingredient. Desi planta creste mai bine in soluri nisipoase si climate racoroase, s-a adaptat de minune in Egipt, Spania si Siria. Pentru greci, sparanghelul era o planta salbatica. Scriitorul roman Cato a fost primul care a detaliat instructiunile de cultivare a sparanghelului. Plinius cel Batran include planta in opera sa, ''Materia Medica''. Juvenal era un consumator fervent de sparanghel, iar imparatul Augustus a lansat cu succes expresia: velocius quam asparagu coquatur (mai repede decat ai gati sparanghelul). Cea mai veche carte de bucate cunoscuta, cea a lui Apicius, scrisa in secolul al III-lea, ''De re coquinaria'', contine si o reteta cu sparanghel. Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau deja nu numai cum sa-l cultive si sa-l prepare, ci si cum sa-l conserve prin congelare. Sparanghelul se adapteaza la o intreaga serie de conditii de clima si sol (din Rusia pana in Guatemala), dar cel mai bine se simte in zone asemanatoare celei mediteraneene (cum ar fi California si Mexicul). Planta are nevoie de soluri usoare, nisipoase si de ingrasamant natural. In primul an nu da tulpini, in cel de-al treilea tulpinile sale fiind excelente pentru consum. Tulpinile de sparanghel cresc dintr-o coroana care se gaseste la cca. 30 de centimentri sub sol. Ele sunt de culoare alba, pana cand sunt expuse la lumina; devin verzi pentru ca fotosinteza le dezvolta clorofila. Planta este perena, traind 30-35 de ani. Peru este cel mai mare exportator de sparanghel, urmat de China si Mexic. Cei mai mari importatori sunt SUA, Uniunea Europeana si Japonia.

Stafide - Infuzie de stafide si struguri

Sultana and Raisin Infusion

Stearat de calciu

Calcium stearate
Sulfosuccinat de lauril - Lauryl sulfosuccinate...

Sulfosuccinat de lauril

Lauryl sulfosuccinate
Stearat - 2 - Stearate - 2...

Stearat - 2

Stearate - 2
Stearat de sodiu - Sodium Stearate...

Stearat de sodiu

Sodium Stearate
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »