Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Rozmarin - Esenta - Rosemary Absolute - Este originar din Marea Mediterana și face parte din familia Labiatae. In funcți...

Rozmarin - Esenta

Rosemary Absolute - Este originar din Marea Mediterana și face parte din familia Labiatae. In funcție de climatul local, acesta poate inflori tot anul. Acesta este folosit extern de catre terapeuti și tricologisti pentru a ajuta la relaxarea muschilor, pentru a calma scalpul iritat și matreata. Frunzele si varfurile inflorite sunt colectate primavara si la inceputul verii. Ele sunt distilate pentru ulei, sau uscate pentru infuzii, decocturi, extracte, bauturi spirtoase, si tincturi. Rozmarinul absolut se obtine prin distilare cu solvent. Rozmarinul este un arbust vesnic verde si poate creste pana la sase metri inaltime. Acesta are frunzele verzi si varfurile inflorite violet. Rozmarinul absolut este o pasta groasa, verde inchis si are o aroma puternica. Noi folosim rozmarin absolut in apa florala Breath of Fresh Air datorita capacitatii sale de a mentine pielea curat. De asemenea il folosim in samponul solid New Hair pentru proprietatile sale calmante, combinat cu celalalte ingrediente rozmarinul absolut calmeaza pielea capului.
Rozmarin - Infuzie - Rosemary Infusion - Rozmarinul este un arbust vesnic verde si poate creste pana la sase metri inalti...

Rozmarin - Infuzie

Rosemary Infusion - Rozmarinul este un arbust vesnic verde si poate creste pana la sase metri inaltime. Acesta are frunzele verzi si varfurile inflorite violet. Este originar din Marea Mediterana si face parte din familia Labiatae. In functie de climatul local poate inflori tot anul. Rozmarinul este bogat in uleiuri volatile, flavenoids și acizi fenolici. Acesta este folosit pentru produsele pentru ingrijirea parului si a pielii si in produsele de baie. Pentru efectul sau calmant asupra scalpului, il folosim in balsam nostru popular Veganese. Pentru a obtine infuzia de rozmarin adaugam planta uscata peste apa fiarta.
Rozmarin - Pudra - Powdered Rosemary...

Rozmarin - Pudra

Powdered Rosemary
Rozmarin - Ulei - Rosemary Oil - In cosmetice rozmarinul este folosit in produsele de baie si ca un tonic pentru par. ...

Rozmarin - Ulei

Rosemary Oil - In cosmetice rozmarinul este folosit in produsele de baie si ca un tonic pentru par. Acesta poate fi extrem de linistitor pentru scalpul iritat, facandu-l un ingredient perfect in tratamentul parului nostru H'Suan Wen Hua. Rozmarinul este cultivat pentru ornamentare, alimentatie, medicamente si parfumerie. Uleiul de rozmarin se amesteca bine cu lavanda, oregano, cimbru, pin, olibanum și lemnul de cedru. Studiile arata ca uleiul de rozmarin este antimicrobian, acesta este benefic pentru a mentine pielea si scalpul curate. Uleiul esential este extras din florile și frunzele plantei Rosmarinus officinalis prin distilare cu vapori. Uleiul este un galben foarte palid, cu o aroma proaspata puternic lemnoasa si erbacee.
Rozmarin - Decoct - Rosemary Decoction - In cosmetice rozmarinul este folosit in produsele de baie si ca un tonic pentru...

Rozmarin - Decoct

Rosemary Decoction - In cosmetice rozmarinul este folosit in produsele de baie si ca un tonic pentru par. Acesta poate fi extrem de linistitor pentru scalpul iritat, facandu-l un ingredient perfect in tratamentul parului nostru H'Suan Wen Hua. Rozmarinul este cultivat pentru ornamentare, alimentatie, medicamente si parfumerie. Uleiul de rozmarin se amesteca bine cu lavanda, oregano, cimbru, pin, olibanum și lemnul de cedru. Studiile arata ca uleiul de rozmarin este antimicrobian, acesta este benefic pentru a mentine pielea si scalpul curate. Uleiul esential este extras din florile și frunzele plantei Rosmarinus officinalis prin distilare cu vapori. Uleiul este un galben foarte palid, cu o aroma proaspata puternic lemnoasa si erbacee.
Salvie - Pudra - Powdered Sage...

Salvie - Pudra

Powdered Sage
Salvie - Ulei - Clary Sage Oil...

Salvie - Ulei

Clary Sage Oil
Salvie - Ulei - Sage Oil - Salcia (Salva officinalis) este un arbust vesnic verde, peren. Avand multe tulpini, frunz...

Salvie - Ulei

Sage Oil - Salcia (Salva officinalis) este un arbust vesnic verde, peren. Avand multe tulpini, frunzele sale sunt sifonate, palide si cu o textura de catifea. In timpul verii apar, piroane de violet, flori roz sau albe. Timp de secole, salvia a fost folosita in ritualuri pagane și Wicca. Se crede despre ea ca purifica și curata un loc, tinand la distanta spiritele rele. Acesta stimuleaza si curata pielea si scalpul, si linisteste durerile musculare. Numele sau provine din limba latina "salvere," si inseamna "sa fie bine", referinduse la proprietatile plantei si efectele asupra sanatații umane. Pudra de salvie are multe utilizari culinare, se adauga la branza, mezeluri, si in umplutura si poate fi, de asemenea, utilizata pentru ceai. Salvia creste in intreaga lume; florile sale produc nectar abundent, ceea ce le face plante importante pentru albine. Salvia este astringenta și ajuta la controlul transpiratiei. Acizii fenolici fac salvia un antioxidant puternic.

Santal - Pudra

Sandalwood Powder - Santal Pudra
Santal - Ulei - Sandalwood Oil - In traditia indiana, santalul joaca un rol foarte important, fiind transmis din gen...

Santal - Ulei

Sandalwood Oil - In traditia indiana, santalul joaca un rol foarte important, fiind transmis din generatie in generatie ca un remediu eficient in ingrijirea pielii. Uleiul din lemn de santal curata pielea si o lasa hidratata si protejata de razele UV. Lemnul de santal (Santalum album) - este unul dintre cele mai valoroase tipuri de lemn din lume. Din toate partile copacului se extrage ulei esential de santal, in special din "inima" lemnului și din radacini, din care se produc aproape 6% de uleiul esential. Regasit in medicina ayurvedica si in imbalsamarile egiptene, uleiul esential de santal este acum folosit ca inhalant pentru efectul sau expectorant si sedativ asupra tusei, si ca antiseptic puternic pentru infectii ale tractului urinar si pulmonar. Lemnul de santal se arde ca și tamaia, fiind cunoscut pentru efectele calmante ce susțin meditatia. In India este frecvent utilizat pentru rugurile funerare deoarece se crede ca mirosul protejeaza locurile de spiritele rele.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »