Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Lime - Frunze de lime kaffir - Kaffir Lime Leaf - Coaja de lime kaffir este frecvent utilizata in gastronomie in paste, adaugand o ...

Lime - Frunze de lime kaffir

Kaffir Lime Leaf - Coaja de lime kaffir este frecvent utilizata in gastronomie in paste, adaugand o aroma usor astringenta. Frunzele pot fi folosite proaspete sau uscate, si pot fi pastrate si congelate. Sucul si crusta sunt folosite in medicina traditionala indoneziana, astfel, fructul este mentionat in Indonezia ca „jeruk obat” ("medicament de citrice"). Uleiul din coaja are puternice proprietati astringente. Sucul este in general considerat ca fiind prea acide pentru a fi utilizat in prepararea hranei, dar s-a constatat ca este foarte recomnadat ca demachiant sau in produse pentru ingrijirea parului.
Lime - Lime proaspat organic infuzat in vodka - Fresh Organic Lime Extracted in Vodka...

Lime - Lime proaspat organic infuzat in vodka

Fresh Organic Lime Extracted in Vodka
Lime - Ulei - Lime Oil...

Lime - Ulei

Lime Oil
Limonen - Limonene...

Limonen

Limonene
Linalool - Linalool...

Linalool

Linalool
Linte - Decoct - Lentil Decoction - Lintea este o planta anuala, din categoria legumelor, cultivata pentru semintele ...

Linte - Decoct

Lentil Decoction - Lintea este o planta anuala, din categoria legumelor, cultivata pentru semintele sale asemanatoare ca aspect cu boabele de fasole, ce cresc in pastai. Planta are intre 30-45 de cm inaltime, cu frunzele pinate, relativ mici comparativ cu frunzele altor plante inrudite (precum fasolele). Florile au aspect de fluture si sunt mici – 4-8mm, alungite, de culoare alba, violet pal sau violet inchis. Lintea se considera a fi originara din Asia centrala, fiind consumata inca din vremurile preistorice. Este una din primele plante cultivate. Seminte de linte datand de acum 8000 de ani au fost decoperite in situri arheologice din Orientul Mijlociu.Timp de milenii, lintea era atat folosita in bucatarie, consumata in mod traditional, cu orz si grau, cat si folosita de femei ca ingredient in produsele pentru ingrijirea parului.

Luciu albastru glaciar

Glaciar Blue Lustre - Luciu albastru glaciar
Luminita noptii - Seminte - Evening Primrose Seeds - Luminita noptii este una dintre cele mai vechi plante medicinale si suplime...

Luminita noptii - Seminte

Evening Primrose Seeds - Luminita noptii este una dintre cele mai vechi plante medicinale si suplimente alimentare. Uleiul din seminte de luminita noptii se obtine din semintele acestei plante. Luminita noptii tolereaza solul mai slab si este o planta populara. De asemenea, creste salbatic de-a lungul malurilor raului si in locuri nisipoase. Tulpina si frunzele sunt acoperite de fire de par mici, motiv pentru care par aurii. Florile sunt de culoare galben lamaie si parfumate, sunt inchise in timpul zilei si pe deplin deschise seara. Din pacate, acestea sunt de scurta durata si dureaza numai pentru o zi sau doua. Un pod alungit si paros, care contine seminte pretioase, inlocuieste floarea. Botanistii au folosit mult timp semintele si uleiul obtinute din aceasta planta in mai multe scopuri medicinale. In cosmetica semintele de luminita noptii actioneaza ca un agent natural util exfoliant cu avantajul suplimentar de a avea proprietăți anti-inflamatorii si calmante. Masca pentru ten Mask of Magnaminty combina semintele de luminta noptii cu boabele de fasole aduky pentru o exfoliere naturala. Indienii nord-americani au folosit frunzele, mugurii, radacinile si semintele de luminita noptii ca hrana. Radacinile de luminita noptii sunt o delicatesa de primavara in unele tari chiar si astazi fiind utilizate si in salatele franceze. Unii cred ca numele latin pentru aceasta planta este derivat din greaca oinos (vin) si Thera (vanatoare), deoarece radacinile din luminita noptii au fost folosite ca un aperitiv pentru a provoca un gust de vin. Luminita de seara (Oenothera biennis) este cunoscut si ca ''Regina vindecatoare de toate'' , ''Salcie de noapte'' si ''Arbore de ciubotica cucului''. Planta face parte din familia Onagraceae din America de Nord. Aceasta planta este foarte asemanatoare salciei. Speciile Oenothera au originea in Mexic și America Centrala de aproximativ 70.000 de ani in urma de unde s-au raspandit pe tot continentul nord-american, iar in Europa importate de italieni mai tarziu. Aceasta poate fi regasita acum, in crestere peste tot in lume, ori de cate ori climatul este temperat corespunzator. Planta este utilizata in simbolismul paganilor si pentru magie si a fost folosita pentru diferite ritualuri. Cu convingerea ca o crenguta intr-o punga va aduce noroc la vanatoare. Aveti posibilitatea sa cresteti luminita noptii in gradina voastra in scop decorativ, sau de a le utiliza in gastronomie, florile sunt comestibile in salate, iar semintele pot fi colectate, prajita si presarat pe cereale. Radacinile sunt inca mancate ca o delicatesa de primavara in unele tari.
Luminita noptii - ulei - Evening Primrose Oil - Suplimentele nutritive obtinute din acesta au fost folosite pentru a trata pr...

Luminita noptii - ulei

Evening Primrose Oil - Suplimentele nutritive obtinute din acesta au fost folosite pentru a trata probleme ale pielii, sindroame de menopauza, anxietate, unghii casante, astm, artrita reumatoida si alte conditii. Infuzii facute din intreaga planta au facut parte din medicina traditionala, pe baza de plante si au fost considerate ca aveau proprietati sedative si de indepartarea durerilor. Uleiul de luminita noptii este obtinut din seminte ale plantei Luminita Noptii (Oenothera biennis). Planta face parte din familie Onagraceae din America de Nord. Genul se refera, de fapt la ierburi salcie si nu la primroses (Primula). Luminita noptii tolereaza solul mai slab si este o planta populara. De asemenea, creste salbatic de-a lungul malurile raului si in locuri nisipoase. Uleiul de luminita noptii organic contine, de asemenea, acid linoleic (un acid gras esential); acest lucru ajuta sa-si pastreze continutul de hidratare al pielii. Speciile Oenothera au originea in Mexic si America Centrala, s-au raspandit cu aproximativ 70.000 de ani in urma in intreaga continentul Americii de Nord de acolo mai tarziu si in importante locuri din Europa. Acum creste peste tot in lume in zonele cu clima temperata. Semințele ecologice de luminita noptii sunt pur si simplu presate pentru a obtine uleiul esential. Radacinile de Luminita Noptii au fost folosite ca un aperitiv pentru a provoca un gust de vin. Radacina de luminita noptii a fost introdusa si folosita in dieta americana, ea a fost fiarta si mancata ca pe un cartof si se spune ca are gustul de pastarnac piperat. Tulpina si frunzele sunt acoperite de fire de par mici si de aceea par aurii. Florile sunt galbene lamaie si parfumate, sunt inchise in timpul zilei si pe deplin deschise seara. Din pacate, acestea sunt de scurta durata si dureaza numai pentru o zi sau doua. Un pod alungit si paros, care contine seminte pretioase, inlocuieste floarea. Folosim acest ulei in crema hidratanta si hranitoare Gorgeous, dar si in Skin Shangri'La si Enzymion. Atunci cand se aplica pe pielea uscata sensibila, uleiul de luminita noptii este foarte eficient. S-a dovedit ca ajuta la eczeme, psoriazis si acnee. Multe dintre proprietățile calmante sunt atribuite acidului gammlinoleic sau GLA, o componenta cheie a uleiului. Semintele mature contin aproximativ 7-10% din GLA.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »