Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Lavendin - Ulei de lavendin - Lavendin Oil - Esenta de levandin (Lavandula hybrida) este un lichid inchis la culoare, dulce si con...

Lavendin - Ulei de lavendin

Lavendin Oil - Esenta de levandin (Lavandula hybrida) este un lichid inchis la culoare, dulce si concentrat. Esenta de lavanda (Lavandula augustifolia) insa, este un lichid verde inchis cu miros dulce si mai putin floral decat uleiul esential de lavanda. Lavanda este in general folosita pentru a calma mintea, si ca ajutor pentru un somn odihnitor si relaxant. Uleiul de lavanda este unul din cele mai apreciate uleiuri esentiale. Lavanda are si proprietati in vindecarea pielii deteriorate. La inceputul secolului XX, chimistul francez Rene Maurice Gattefosse si-a ars bratul in timpul unui experiment si din greseala si-a scufundat mana intr-o cuva cu ulei esential de lavanda, crezand ca e apa rece. Apoi a fost uimit cat de repede i s-a vindecat pielea si cat de putine cicatrici i-au ramas. Astfel, Maurice a devenit interesat de proprietatile uleiurilor esentiale si a studiat mai atent subiectul. Este acreditat ca fiind „tatal aromoterapiei moderne“. Exista aproximativ 25-30 de specii diferite de levantica apartinand familiei Labiatae, iar noi folosim destul de multe din ele. Plantele de lavanda variaza in dimensiune si au florile de culoare violet. Folosim de asemenea si esenta de lavendin sau ulei de lavendin. Lavendinul este o planta mai mare decat cele normale de levantica si are o aroma mai puternica. Folosim esenta de lavanda in spumantul de baie French Kiss pentru calitatile sale relaxante si pentru parfum, iar pentru ca frumusetea acestui spumant sa fie completa, am adaugat si un fir proaspat de lavanda.
Lecitina - Lecithin - Granulele solidificate de lecitina sunt extrase din boabele de soia printr-un proces de d...

Lecitina

Lecithin - Granulele solidificate de lecitina sunt extrase din boabele de soia printr-un proces de distilare, urmat de separarea componentelor prin centrifugare si supunerea la aburi. Lecitina este utilizata pe scara larga in produsele cosmetice si diverse produse de ingrijire personala ca un agent de emulsionare. Adaugata la compozitii cu ingrediente care nu se amesteca in mod, reduce tensiunea de suprafata a elementelor, astfel apa si uleiurile devin miscibile. Adaugarea de lecitina in cosmetice ajuta transportarea adanca in piele a principiilor active, medicinale si terapeutice ale ingredientelor. Ingredient excelent pentru creme restaurative, pentru cosmetice destinate tenului matur, uscat sau suprasolicitat, pentru hidratarea si catifelarea pielii uscate, precum si ca ingredient universal co-emulsifiant in prepararea de ložiuni, creme, unguente, sampoane, geluri de baie, produse de ingrijire solara, unturi de corp, produse de machiaj.
Lime - Coaja - Lime Peel...

Lime - Coaja

Lime Peel
Lime - Deccot din flori de limete si turita - Limeflower and Cleaver Decoction...

Lime - Deccot din flori de limete si turita

Limeflower and Cleaver Decoction
Lime - Decoct din florile arbustului de lime si frunze de violete dulci - Lime Tree Flower and Sweet Violet Leaf Decoction...

Lime - Decoct din florile arbustului de lime si frunze de violete dulci

Lime Tree Flower and Sweet Violet Leaf Decoction
Lime - Flori - Lime Tree Flowers...

Lime - Flori

Lime Tree Flowers
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »