Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Lapte praf pudra - Dried milk powder...

Lapte praf pudra

Dried milk powder
Lavanda - Decoct - Lavender Decoction - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand m...

Lavanda - Decoct

Lavender Decoction - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand multe uleiuri esentiale, gume, esteri si rasini balsamice in cazul in care apa nu poate face acest lucru. Florile de levantica sunt puse in otet de mere si lasate doua saptamani, apoi lichidul obtinut se dilueaza cu apa pentru a obtine otetul de lavanda. Lavanda este recunoscuta si pentru proprietatile sale de calmare a pielii. Florile de levantica (Lavandula augustifolia) pe care le folosim in produsele noastre sunt cultivate in Provence, Franta. Florile de lavanda au un miros puternica vara, si cresc pe tulpini de aproximativ 50cm inaltime. Lavanda este des folosita in gradinile cu plante medicinale, si uneori chiar pentru acoperirea acestora.Otetul este folosit in cosmetica de multe secole.Fiind foarte acid actioneaza in calitate de conservant in cosmeticele naturale. Otetul este un lichid acru obtinut din fermentarea acidului acetic produs natural cu alte ingrediente cum ar fi vin, cidru de mere, orz sau ovaz, mere, zahar sau orez. In antichitate femeile foloseau otetul pentru clatirea parului si in diferite tratamente pentru piele.In produsele noastre, am folosit diferite feluri de otet.Este un ingredient minunat in produsele pentru ingrijirea pielii, deaorece si pielea noastra este usor acida, iar mentinerea aciditatii ei naturale este importanta pentru o piele sanatoasa. Pielea echilibrata, cu PH neutru are mai multe sanse de a se proteja impotriva bacteriilor si infectiilor.De asemenea, otetul ajuta si la stimularea circulatiei, precum si a curatarea porilor.
Lavanda - Esenta - Lavender Absolute - Esenta de levandin (Lavandula hybrida) este un lichid inchis la culoare, dulce s...

Lavanda - Esenta

Lavender Absolute - Esenta de levandin (Lavandula hybrida) este un lichid inchis la culoare, dulce si concentrat.Esenta de lavanda (Lavandula augustifolia) insa, este un lichid verde inchis cu miros dulce si mai putin floral decat uleiul esential de lavanda.Lavanda este in general folosita pentru a calma mintea, si ca ajutor pentru un somn odihnitor si relaxant.Uleiul de lavanda este unul din cele mai apreciate uleiuri esentiale.Lavanda are si proprietati in vindecarea pielii deteriorate.La inceputul secolului XX, chimistul francez Rene Maurice Gattefosse si-a ars bratul in timpul unui experiment si din greseala si-a scufundat mana intr-o cuva cu ulei esential de lavanda, crezand ca e apa rece.Apoi a fost uimit cat de repede i s-a vindecat pielea si cat de putine cicatrici i-au ramas.Astfel, Maurice a devenit interesat de proprietatile uleiurilor esentiale si a studiat mai atent subiectul. Este acreditat ca fiind „tatal aromoterapiei moderne“.Exista aproximativ 25-30 de specii diferite de levantica apartinand familiei Labiatae, iar noi folosim destul de multe din ele. Plantele de lavanda variaza ca dimensiune si au florile de culoare violet. Folosim de asemenea si esenta de lavendin sau ulei de lavendin. Lavendinul este o planta mai mare decat cele normale de levantica si are o aroma mai puternica. Folosim esenta de lavanda in spumantul de baie French Kiss pentru calitatile sale relaxante si pentru parfum, iar pentru ca frumusetea acestui spumant sa fie completa, am adaugat si un fir proaspat de lavanda.
Lavanda - Flori - Lavender Flowers - Aromaterapeutii folosesc adesea lavanda pentru a calma mintea, pentru a ajuta la ...

Lavanda - Flori

Lavender Flowers - Aromaterapeutii folosesc adesea lavanda pentru a calma mintea, pentru a ajuta la un somn odihnitor si relaxant. Uleiul de lavanda este unul din cele mai apreciate uleiuri esentiale. Lavanda are si proprietati in vindecarea pielii deteriorate.La inceputul secolului XX, chimistul francez Rene Maurice Gattefosse si-a ars bratul in timpul unui experiment si din greseala si-a scufundat mana intr-o cuva cu ulei esential de lavanda, crezand ca e apa rece.Apoi a fost uimit cat de repede i s-a vindecat pielea si cat de putine cicatrici i-au ramas. Astfel, Maurice a devenit interesat de proprietatile uleiurilor esentiale si a studiat mai atent subiectul. Este acreditat ca fiind „tatal aromoterapiei moderne“.Exista aproximativ 25-30 de specii diferite de levantica apartinand familiei Labiatae, iar noi folosim destul de multe din ele. Plantele de lavanda variaza in dimensiune si au florile de culoare violet. Uleiul de lavanda se obtine prin distilarea cu vapori a varfurilor inflorite. Folosim flori de lavanda in masca pentru curatare Angels on Bare Skin. Acestea actioneaza ca un exfoliant delicat si natural pentru orice tip de ten.
Lavanda - Infuzie de flori de lavanda - Lavender Flower Infusion - Infuzia din flori de levantica se obtine prin adaugarea acestora in apa f...

Lavanda - Infuzie de flori de lavanda

Lavender Flower Infusion - Infuzia din flori de levantica se obtine prin adaugarea acestora in apa fiarta. Lavanda are si proprietati in vindecarea pielii deteriorate. La inceputul secolului XX, chimistul francez Rene Maurice Gattefosse si-a ars bratul in timpul unui experiment si din greseala si-a scufundat mana intr-o cuva cu ulei esential de lavanda, crezand ca e apa rece.Apoi a fost uimit cat de repede i s-a vindecat pielea si cat de putine cicatrici i-au ramas. Astfel, Maurice a devenit interesat de proprietatile uleiurilor esentiale si a studiat mai atent subiectul. Este acreditat ca fiind „tatal aromoterapiei moderne“.Lavanda se foloseste des pentru a ajuta pielea nu doar in cazul arsurilor, ci si in cazul durerilor musculare, leziuni herpetice, arsuri solare sau muscaturi de insecte.In crema noastra de fata Imperialis, infuzia de lavanda reprezinta continutul de apa al produsului, cu actiune calmanta asupra pielii. Florile de lavanda sunt violet si puternic parfumate in timpul verii, iar infuzia din aceste flori are efect calmant si linistitor. Florile de levantica pe care le folosim in produsele noastre sunt cultivate in Provence, Franta.
Orez - pudra - Rice powder...

Orez - pudra

Rice powder
Lavanda - Infuzie - Lavender Infusion - Florile de levantica sunt puse in otet de mere si lasate doua saptamani, apoi li...

Lavanda - Infuzie

Lavender Infusion - Florile de levantica sunt puse in otet de mere si lasate doua saptamani, apoi lichidul obtinut se dilueaza cu apa pentru a obtine otetul de lavanda. Lavanda este recunoscuta si pentru proprietatile sale de calmare a pielii. Florile de levantica (Lavandula augustifolia) pe care le folosim in produsele noastre sunt cultivate in Provence, Franta. Florile de lavanda au un miros puternica vara, si cresc pe tulpini de aproximativ 50cm inaltime. Lavanda este des folosita in gradinile cu plante medicinale, si uneori chiar pentru acoperirea acestora.
Lavanda - Otet - Lavender Vinegar - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand mul...

Lavanda - Otet

Lavender Vinegar - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand multe uleiuri esentiale, gume, esteri si rasini balsamice in cazul in care apa nu poate face acest lucru. Florile de levantica sunt puse in otet de mere si lasate doua saptamani, apoi lichidul obtinut se dilueaza cu apa pentru a obtine otetul de lavanda. Lavanda este recunoscuta si pentru proprietatile sale de calmare a pielii. Florile de levantica (Lavandula augustifolia) pe care le folosim in produsele noastre sunt cultivate in Provence, Franta. Florile de lavanda au un miros puternica vara, si cresc pe tulpini de aproximativ 50cm inaltime. Lavanda este des folosita in gradinile cu plante medicinale, si uneori chiar pentru acoperirea acestora. Otetul este folosit in cosmetica de multe secole. Fiind foarte acid actioneaza in calitate de conservant in cosmeticele naturale. Otetul este un lichid acru obtinut din fermentarea acidului acetic produs natural cu alte ingrediente cum ar fi vin, cidru de mere, orz sau ovaz, mere, zahar sau orez. In antichitate femeile foloseau otetul pentru clatirea parului si in diferite tratamente pentru piele. In produsele noastre, am folosit diferite feluri de otet. Este un ingredient minunat in produsele pentru ingrijirea pielii, deoarece si pielea noastra este usor acida, iar mentinerea aciditatii ei naturale este importanta pentru o piele sanatoasa. Pielea echilibrata, cu PH neutru are mai multe sanse de a se proteja impotriva bacteriilor si infectiilor. De asemenea, otetul ajuta si la stimularea circulatiei, precum si a curatarii porilor.
Lavanda - Ulei - Lavender Oil - Lavanda este in general folosita pentru a calma mintea, si ca ajutor pentru un somn o...

Lavanda - Ulei

Lavender Oil - Lavanda este in general folosita pentru a calma mintea, si ca ajutor pentru un somn odihnitor si relaxant. Lavanda are proprietati de vindecare a pielii deteriorate. La inceputul secolului XX, chimistul francez Rene Maurice Gattefosse si-a ars bratul in timpul unui experiment si din greseala si-a scufundat mana intr-o cuva cu ulei esential de lavanda, crezand ca e apa rece. Apoi a fost uimit cat de repede i s-a vindecat pielea si cat de putine cicatrici i-au ramas. Astfel, Maurice a devenit interesat de proprietatile uleiurilor esentiale si a studiat mai atent subiectul. Este acreditat ca fiind „tatal aromoterapiei moderne“. Lavanda se foloseste des pentru a ajuta pielea nu doar in cazul arsurilor, ci si in cazul durerilor musculare, leziuni herpetice, arsuri solare sau muscaturi de insecte. Uleiul de lavanda este unul din cele mai apreciate uleiuri esentiale. Exista aproximativ 25-30 de specii diferite de levantica apartinand familiei Labiatae, iar noi folosim destul de multe din ele. Plantele de lavanda variaza in dimensiune si au florile de culoare violet. Uleiul de lavanda se obtine prin distilarea cu vapori a varfurilor inflorite. Folosim lavanda in multe din produsele noastre atat pentru piele, cat si pentru par, pentru proprietatile sale echilibrante, calmante si antibacteriene.
Lavanda - Ulei organic de lavanda - Organic Lavender Oil - Lavanda este in general folosita pentru a calma mintea, si ca ajutor pentru u...

Lavanda - Ulei organic de lavanda

Organic Lavender Oil - Lavanda este in general folosita pentru a calma mintea, si ca ajutor pentru un somn odihnitor si relaxant. Lavanda are proprietati de vindecare a pielii deteriorate. La inceputul secolului XX, chimistul francez Rene Maurice Gattefosse si-a ars bratul in timpul unui experiment si din greseala si-a scufundat mana intr-o cuva cu ulei esential de lavanda, crezand ca e apa rece. Apoi a fost uimit cat de repede i s-a vindecat pielea si cat de putine cicatrici i-au ramas. Astfel, Maurice a devenit interesat de proprietatile uleiurilor esentiale si a studiat mai atent subiectul. Este acreditat ca fiind „tatal aromoterapiei moderne“. Lavanda se foloseste des pentru a ajuta pielea nu doar in cazul arsurilor, ci si in cazul durerilor musculare, leziuni herpetice, arsuri solare sau muscaturi de insecte. Uleiul de lavanda este unul din cele mai apreciate uleiuri esentiale. Exista aproximativ 25-30 de specii diferite de levantica apartinand familiei Labiatae, iar noi folosim destul de multe din ele. Plantele de lavanda variaza in dimensiune si au florile de culoare violet. Uleiul de lavanda se obtine prin distilarea cu vapori a varfurilor inflorite. Folosim lavanda in multe din produsele noastre atat pentru piele, cat si pentru par, pentru proprietatile sale echilibrante, calmante si antibacteriene.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »