Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Lanolina - Lanolin - Lanolina (in limba latina „lano“ inseamna lana si „oleum“ ulei) es...

Lanolina

Lanolin - Lanolina (in limba latina „lano“ inseamna lana si „oleum“ ulei) este o substanta semisolida de culoare galbena, gras-ceroasa, secretata de glandele sebacee din pielea oilor si prezenta pe firele de lana.Lanolina este extrasa dupa prelucrarea lanii si este folosita in industria cosmetica in prepararea unei game largi de produse pentru ingrijirea pielii, dar si in industria farmaceutica.Lanolina este foarte usor absorbita in piele, iar studiile arata ca fractiunile de lanolina bogate in ceramide au actiune emolienta, reducand pierderea transepidermala a apei mai ales in situatii de vatamare chimica a stratului corneum al pielii. Aplicarea cremelor cu lanolina pastreaza pielea moale si hidratata. Deoarece obtinerea ei este foarte usoara si ieftina, lanolina inlocuieste cu succces, datorita si proprietatilor similare, ceramidele obtinute pe cale sintetica in compozitia produselor cosmetice.
Lauramide DEA - Lauramide DEA - se gaseste in stare lichida sau solida, ceroasa - vascoasa. Este un derivat al acizi...

Lauramide DEA

Lauramide DEA - se gaseste in stare lichida sau solida, ceroasa - vascoasa. Este un derivat al acizilor grasi de dietanolamina (DEA). In cosmetice si produse de ingrijire personala, acest ingredient este folosit in compozitia sampoanelor, precum si in vopsele de par, produse de baie, si lotiuni.
Lauremide MIPA - Lauramide MIPA - Face parte din grupurile acizilor grasi sintetici, si este utilizat pentru ingrosar...

Lauremide MIPA

Lauramide MIPA - Face parte din grupurile acizilor grasi sintetici, si este utilizat pentru ingrosare, gelificare, emulsifiere, hidratarea pielii si parului, protejarea pielii si proprietati fungicide. Se gaseste Ón sampoane, spumante de baie si produse pentru curatarea corpului.
Lauret 4 - Laureth 4...

Lauret 4

Laureth 4
Lauril betaina - Lauryl Betaine...

Lauril betaina

Lauryl Betaine
Lauril sulfat de sodiu - Sodium Alkyl Sulfate...

Lauril sulfat de sodiu

Sodium Alkyl Sulfate
Lauroyl Sarcosine - Lauroyl Sarcosine...

Lauroyl Sarcosine

Lauroyl Sarcosine
Lavanda - Apa de flori de lavanda - Lavender Flower Water - Infuzia din flori de levantica se obtine prin adaugarea acestora in apa fiar...

Lavanda - Apa de flori de lavanda

Lavender Flower Water - Infuzia din flori de levantica se obtine prin adaugarea acestora in apa fiarta. Lavanda are si proprietati in vindecarea pielii deteriorate.La inceputul secolului XX, chimistul francez Rene Maurice Gattefosse si-a ars bratul in timpul unui experiment si din greseala si-a scufundat mana intr-o cuva cu ulei esential de lavanda, crezand ca e apa rece.Apoi a fost uimit cat de repede i s-a vindecat pielea si cat de putine cicatrici i-au ramas. Astfel, Maurice a devenit interesat de proprietatile uleiurilor esentiale si a studiat mai atent subiectul. Este acreditat ca fiind „tatal aromoterapiei moderne“. Lavanda se foloseste des pentru a ajuta pielea nu doar in cazul arsurilor, ci si in cazul durerilor musculare, leziuni herpetice, arsuri solare sau muscaturi de insecte.In crema noastra de fata Imperialis, infuzia de lavanda reprezinta continutul de apa al produsului, cu actiune calmanta asupra pielii. Florile de lavanda sunt violet si puternic parfumate in timpul verii, iar infuzia din aceste flori are efect calmant si linistitor. Florile de levantica pe care le folosim in produsele noastre sunt cultivate in Provence, Franta.
Lavanda - Apa de lavanda - Lavender Water - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand multe...

Lavanda - Apa de lavanda

Lavender Water - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand multe uleiuri esentiale, gume, esteri si rasini balsamice in cazul in care apa nu poate face acest lucru. Florile de levantica sunt puse in otet de mere si lasate doua saptamani, apoi lichidul obtinut se dilueaza cu apa pentru a obtine otetul de lavanda. Lavanda este recunoscuta si pentru proprietatile sale de calmare a pielii. Florile de levantica (Lavandula augustifolia) pe care le folosim in produsele noastre sunt cultivate in Provence, Franta. Florile de lavanda au un miros puternica vara, si cresc pe tulpini de aproximativ 50cm inaltime. Lavanda este des folosita in gradinile cu plante medicinale, si uneori chiar pentru acoperirea acestora.Otetul este folosit in cosmetica de multe secole.Fiind foarte acid actioneaza in calitate de conservant in cosmeticele naturale. Otetul este un lichid acru obtinut din fermentarea acidului acetic produs natural cu alte ingrediente cum ar fi vin, cidru de mere, orz sau ovaz, mere, zahar sau orez. In antichitate femeile foloseau otetul pentru clatirea parului si in diferite tratamente pentru piele.In produsele noastre, am folosit diferite feluri de otet.Este un ingredient minunat in produsele pentru ingrijirea pielii, deaorece si pielea noastra este usor acida, iar mentinerea aciditatii ei naturale este importanta pentru o piele sanatoasa. Pielea echilibrata, cu PH neutru are mai multe sanse de a se proteja impotriva bacteriilor si infectiilor.De asemenea, otetul ajuta si la stimularea circulatiei, precum si a curatarea porilor.
Lavanda - Crengute - Lavender Sprigs - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand mult...

Lavanda - Crengute

Lavender Sprigs - Acidul acetic este folosit ca solvent al multor substante organice, dizolvand multe uleiuri esentiale, gume, esteri si rasini balsamice in cazul in care apa nu poate face acest lucru. Florile de levantica sunt puse in otet de mere si lasate doua saptamani, apoi lichidul obtinut se dilueaza cu apa pentru a obtine otetul de lavanda. Lavanda este recunoscuta si pentru proprietatile sale de calmare a pielii. Florile de levantica (Lavandula augustifolia) pe care le folosim in produsele noastre sunt cultivate in Provence, Franta. Florile de lavanda au un miros puternica vara, si cresc pe tulpini de aproximativ 50cm inaltime. Lavanda este des folosita in gradinile cu plante medicinale, si uneori chiar pentru acoperirea acestora.Otetul este folosit in cosmetica de multe secole.Fiind foarte acid actioneaza in calitate de conservant in cosmeticele naturale. Otetul este un lichid acru obtinut din fermentarea acidului acetic produs natural cu alte ingrediente cum ar fi vin, cidru de mere, orz sau ovaz, mere, zahar sau orez. In antichitate femeile foloseau otetul pentru clatirea parului si in diferite tratamente pentru piele.In produsele noastre, am folosit diferite feluri de otet.Este un ingredient minunat in produsele pentru ingrijirea pielii, deaorece si pielea noastra este usor acida, iar mentinerea aciditatii ei naturale este importanta pentru o piele sanatoasa. Pielea echilibrata, cu PH neutru are mai multe sanse de a se proteja impotriva bacteriilor si infectiilor.De asemenea, otetul ajuta si la stimularea circulatiei, precum si a curatarea porilor.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »