Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Etylhexyl Methoxycinnamate - Ethylhexyl Methoxycinnamate - Razele ultraviolete (UV) pot determina diferite tipuri de deteriorare ...

Etylhexyl Methoxycinnamate

Ethylhexyl Methoxycinnamate - Razele ultraviolete (UV) pot determina diferite tipuri de deteriorare a pielii noastre. Razele UVB provoca arsuri si roseata datorita expunerii neprotejate la soare. UVB ajuta pielea noastra sa produca melanina, pigmentul care da culoare naturala pielii. Atunci cand pielea incepe sa se bronzeze acesta este un semn de deteriorare, iar melanina este produsa pentru a proteja pielea. Etilhexil metoxicinamat si Methoxydibenzoylmethane butil combinate protejeaza pielea de efectele daunatoare ale soarelui. Etilhexil metoxicinamat este de asemenea, cunoscut sub numele de octilmetoxicinamatul. Acesta este un compus clar, lichid care absoarbe lumina UVB si protejeaza impotriva razelor de ardere. Acesta a fost testat in conditii de siguranta si larg utilizat in produsele cosmetice si produsele de protectie solara timp de decenii. Produsele noastre au SPF factor de testare pentru UVB si UVA stabilite de catre un laborator independent din Japonia. Legislatia din Japonia permite afisarea valorile UVB legate de protectia solara. Aici, in Europa, nu putem face aceasta afirmatie, chiar daca produsele nu ofera protectie impotriva razelor UVA. In cazul in care se vor produce modificari in legislatia UE, vom fi capabili sa afisam aceste informatii. Factorii de protectie solara enumerati in produsele cu protectie solara se refera la protectia de lumina UVB nu, UVA. In prezent nu exista un standard uniform legiferat pentru afisarea unui factor de protectie UVA, cu exceptia cazului din Japonia. Ei sunt prima tara care au o metoda oficiala, care a intrat in vigoare in 1996. Aceasta utilizeaza voluntari umani pentru a stabili efectele inchideri culorii pielii. Efectele vizibile ale UVA sunt destul de subtile, spre deosebire de roseata cauzata de UVB, motiv pentru care nu este usor de cuantificat. Pana in prezent, UE a emis doar orientari similare cu Japonia. Expunerea la UVA penetreaza straturile pielii foarte profund, care contribuie la efectele adverse asociate cu imbatranirea. Ea determina deteriorarea fibrelor de elastina si colagen, care cauzeaza sprijinul pielii sa se prabuseasca din interior. Acest lucru duce la riduri pe suprafata pielii. Methoxydibenzoylmethane butil protejeaza impotriva razelor daunatoare UVA. Am include cu Methoxydibenzoylmethane butil care protejeaza pielea de razele UVA. Acest lucru ajuta la oferirea de protectie in produsele noastre de protectie solara. Ei au protejat pielea de efectele daunatoare ale soarelui.
Eugenol - Eugenol - Este un lichid limpede de culoare galben pal, uleios, extras din anumite uleiuri esentiale...

Eugenol

Eugenol - Este un lichid limpede de culoare galben pal, uleios, extras din anumite uleiuri esentiale in special din ulei de cuisoare, nucsoara, scortisoara, busuioc si frunze de dafin. Numele este derivat din cel stiintific de cuisoare, Eugenia aromaticum sau caryophyllata Eugenia. Eugenol este responsabil pentru aroma de cuisoare. Aceasta este componenta principala in uleiul esential extras din cuisoare, care cuprinde 72-90% din total. Eugenol este folosit in parfumerie, arome, uleiuri esentiale si in medicina ca un local antiseptic si anestezic. Acesta a fost folosit in productia de isoeugenol pentru fabricarea de vanilina, desi de cele mai multe ori vanilina este produsa din fenol sau din lignina.
Ethilhexylglycerin - Ethilhexylglycerin...

Ethilhexylglycerin

Ethilhexylglycerin

Fluorphlogopite

Fluorphlogopite
Farnesol - Farnesol...

Farnesol

Farnesol
Fasole aduki- Boabe de fasole aduki - Aduki Beans - Boabe de fasole Aduki, sunt cunoscute ca Azuki, Adsuki si Asuki. Fasolea Aduki este ne...

Fasole aduki- Boabe de fasole aduki

Aduki Beans - Boabe de fasole Aduki, sunt cunoscute ca Azuki, Adsuki si Asuki. Fasolea Aduki este nemaipomenita in masca noastra pentru ten ''Mask of Magnaminty'',deoarece elimina impuritatile, absoarbe excesul de sebum si indeparteaza celulele moarte. In urma ramane un ten fin, proaspat si revigorat. In uleiul de masaj ''Wiccy Magic Muscles'', fasolea Aduki are actiunea unor degete ferme in procesul de masare cu scopul de a relaxa musculatura si a elibera tensiunea. In acelasi timp stimuleaza circulatia in zonele lenese si coopereaza foarte bine cu celelalte ingrediente pentru a incalzi organismul. Aceasta fasole are culoare neagra-rosiatica, cu o linie fina, alba la nivelul curburii embrionice. Denumirea de ''Aduki'' isi are originea in japoneza, ''Azuki'' si se traduce ''stare buna de sanatate''. Are o aroma de nuci si poate fi preparata in stare proaspata, uscata sau sub forma pasata, intr-o delicioasa pasta. Creste si este consumata ca aliment in China si Japonia de secole si este cunoscuta drept ''Regina fasolei''. Lush foloseste fasolea Aduki sub forma sa uscata, maruntita sau intreaga.

Famesol

Famesol
Fasole aduki- Boabe de fasole aduki macinate - Ground Aduki Beans - Boabele de fasole Aduki, sunt cunoscute ca Azuki, Adsuki si Asuki. Fasolea Aduk...

Fasole aduki- Boabe de fasole aduki macinate

Ground Aduki Beans - Boabele de fasole Aduki, sunt cunoscute ca Azuki, Adsuki si Asuki. Fasolea Aduki este nemaipomenita in masca noastra pentru ten ''Mask of Magnaminty'',deoarece elimina impuritatile, absoarbe excesul de sebum si indeparteaza celulele moarte. In urma ramane un ten fin, proaspat si revigorat. In uleiul de masaj ''Wiccy Magic Muscles'', fasolea Aduki are actiunea unor degete ferme in procesul de masare cu scopul de a relaxa musculatura si a elibera tensiunea. In acelasi timp stimuleaza circulatia in zonele lenese si coopereaza foarte bine cu celelalte ingrediente pentru a incalzi organismul. Aceasta fasole are culoare neagra-rosiatica, cu o linie fina, alba la nivelul curburii embrionice. Denumirea de ''Aduki'' isi are originea in japoneza, ''Azuki'' si se traduce ''stare buna de sanatate''. Are o aroma de nuci si poate fi preparata in stare proaspata, uscata sau sub forma pasata, intr-o delicioasa pasta. Creste si este consumata ca aliment in China si Japonia de secole si este cunoscuta drept ''Regina fasolei''. Lush foloseste fasolea Aduki sub forma sa uscata, maruntita sau intreaga.
Faina de grau - Wheat Flour...

Faina de grau

Wheat Flour
Fenicul proaspat - Fresh Fennel - 'Un membru al familiei patrunjelului (Umbelliferae), feniculul este pretuit pentru ar...

Fenicul proaspat

Fresh Fennel - "Un membru al familiei patrunjelului (Umbelliferae), feniculul este pretuit pentru aroma sa usor dulce-lmnoasa. Exista trei tipuri de fenicul comestibil: unul este o planta, iar celalalte doua legume. Original din sudul Europei acum este naturalizat in intreaga lume. Mierea Brazened contine fenicul proaspat. Noi folosim antioxidantul Quercetin, un constituent al feniculului proaspat pentru a lumina pielea. Feniculul este cultivat pentru semintele si frunzele sale. Botanistii utilizau feniculul pentru tratarea sindromului de colon iritabil (IBS) si durerile de stomac, mai ales daca este asociat cu anxietatea. De asemenea, este utilizat pentru a reduce inflamatia. Aromoterapeutii utilizeaza feniculul pentru a curata tenul gras si pielea congestionata. Infuzat in apa, planta uscata este frecvent folosita ca un ceai pentru a usura digestia. De asemenea, este considerat a fi foarte bun pentru splina si ficat. Unul dintre elementele constitutive ale feniculului este anetolul, acesta are puternice proprietati antimicrobiene. Oamenii credeau ca agatand parti ale plantei feniculului in afara casei ar impiedica vrajitoriile si ar alunga spiritele rele. Noi folosim atat ulei de fenicul, cat si fenicul proaspat in exfoliantul Sugar Scrub pentru aroma sa si efectele asupra pielii: de curatare, tonifiere si stimularea circulatiei sangelui.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »