Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Arnica - Infuzie - Arnica Infusion - Arnica este cunoscuta sub denumirea de ''moartea leopardului'' si ''tutun de munte...

Arnica - Infuzie

Arnica Infusion - Arnica este cunoscuta sub denumirea de ''moartea leopardului'' si ''tutun de munte''. A fost folosita sute de ani ca remediu popular pentru tratarea vanatailor si a entorselor. Este o planta perena, aromata, cu flori galbene pe durata verii, originara din muntii Europei. Numele provine din grecescul ''arnakis'' ce se traduce ''piele de miel'' cu trimitere la senzatia de finit pe care o lasa dupa utilizare. Aceasta planta aromatica, amaruie, astringenta stimuleaza sistemul imunitar si elibereaza/calmeaza durerea, inflamatiile, indepartand ciupercile si infectiile bacteriene. Pentru a pregati infuzia folosim flori uscate peste care adaugam apa fierbinte. La sfarsit se strecoara intreaga compozitie, se lasa la racit si este gata de folosit. Folosim infuzia de arnica in crema noastra pentru picioare ''Fair Trade Foot Lotion'' pentru a imbunatati elasticitatea pielii, a indeparta oboseala picioarelor dupa o perioada de stat in picioare, mers sau exercitii fizice. Cand sunt pe deplin inflorite, florile de arnica se culeg si se folosesc in diferite produse.

Aroma

Flavour - Se gaseste in urmatoarele produse: Balsamul de buze ''Chocolate Whipstick'', Balsamul de buze ''Lip Service''.
Avocado organic proaspat - Fresh Organic Avocado - Uleiul de avocado este cunoscut a fi benefic in reducerea petelor de varsta,...

Avocado organic proaspat

Fresh Organic Avocado - Uleiul de avocado este cunoscut a fi benefic in reducerea petelor de varsta, cicatriciilor, ridurilor si tratarea liniilor fine si in protejarea impotriva razelor ultraviolete. In Statele Unite, uleiul de avocado este patentat ca un tratament pentru unele forme de dermatite si artrita. Se spune ca tratamentul pe termen lung ajuta la ameliorarea eczemelor. Uleiul de avocado este bogat in vitaminele A, B, C si E, toate acestea ajuta la mentinerea sanatatii pielii. Avocadele organice sunt crescute fara pesticide, fungicide ši ierbicide. Sarea noastra de baie Avobath contine avocado proaspat, organic pentru proprietatile sale hidratante. Intregul corp va fi hidratat in timp ce uleiurile esentiale inaltatoare stimuleaza mintea ta. Aztecii au crezut ca fructele de avocado au calitati afrodisiace din cauza formei lor. Numele avocado este derivat din numele mexican ''ahuacatl'', care este o prescurtare a numelui ''ahuacacuahatl Aztec''. Fructul este plin de ulei de nesaturati care rehidrateaza pielea. Acesta calmeaza straturile superioare ale pielii si este bun pentru pielea uscata si matura. Desi acestea sunt considerate a fi pe scara larga legume, avocado sunt fructele unui copac subtropical (apartinand familiei Lauraceae), care creste in Mexic si America de Sud. Exista, probabil, 500 soiuri, care produc fructe variind in marime de la forma de ou pana la cea de pere mari. Parul indisciplinat sau uscat va beneficia si el de avocado. Noi folosim avocado proaspat, organic in balsamul solid pentru par Tropical Jungle si in tratamentul H'suan Wen Hua pentru a hrani parul si a fortifica firul de par.
Avocado - ulei - Avocado Oil - Uleiul de avocado este cunoscut a fi benefic in reducerea petelor de varsta, cicatrici...

Avocado - ulei

Avocado Oil - Uleiul de avocado este cunoscut a fi benefic in reducerea petelor de varsta, cicatriciilor, ridurilor si tratarea liniilor fine si in protejarea impotriva razelor ultraviolete. In Statele Unite, uleiul de avocado este patentat ca un tratament pentru unele forme de dermatite si artrita. Se spune ca tratamentul pe termen lung ajuta la ameliorarea eczemelor. Uleiul de avocado este bogat in vitaminele A, B, C si E, toate acestea ajuta la mentinerea sanatatii pielii. Avocadele organice sunt crescute fara pesticide, fungicide ši ierbicide. Sarea noastra de baie Avobath contine avocado proaspat, organic pentru proprietatile sale hidratante. Intregul corp va fi hidratat in timp ce uleiurile esentiale inaltatoare stimuleaza mintea ta. Aztecii au crezut ca fructele de avocado au calitati afrodisiace din cauza formei lor. Numele avocado este derivat din numele mexican ''ahuacatl'', care este o prescurtare a numelui ''ahuacacuahatl Aztec''. Fructul este plin de ulei de nesaturati care rehidrateaza pielea. Acesta calmeaza straturile superioare ale pielii si este bun pentru pielea uscata si matura. Desi acestea sunt considerate a fi pe scara larga legume, avocado sunt fructele unui copac subtropical (apartinand familiei Lauraceae), care creste in Mexic si America de Sud. Exista, probabil, 500 soiuri, care produc fructe variind in marime de la forma de ou pana la cea de pere mari. Parul indisciplinat sau uscat va beneficia si el de avocado. Noi folosim avocado proaspat, organic in balsamul solid pentru par Tropical Jungle si in tratamentul H'suan Wen Hua pentru a hrani parul si a fortifica firul de par.
Avocado - Ulei de avocado organic presat la rece - Cold Pressed Organic Avocado Oil - Uleiul de avocado este cunoscut a fi benefic in reducerea petelor...

Avocado - Ulei de avocado organic presat la rece

Cold Pressed Organic Avocado Oil - Uleiul de avocado este cunoscut a fi benefic in reducerea petelor de varsta, cicatriciilor, ridurilor si tratarea liniilor fine si in protejarea impotriva razelor ultraviolete. In Statele Unite, uleiul de avocado este patentat ca un tratament pentru unele forme de dermatite si artrita. Se spune ca tratamentul pe termen lung ajuta la ameliorarea eczemelor. Uleiul de avocado este bogat in vitaminele A, B, C si E, toate acestea ajuta la mentinerea sanatatii pielii. Avocadele organice sunt crescute fara pesticide, fungicide ši ierbicide. Sarea noastra de baie Avobath contine avocado proaspat, organic pentru proprietatile sale hidratante. Intregul corp va fi hidratat in timp ce uleiurile esentiale inaltatoare stimuleaza mintea ta. Aztecii au crezut ca fructele de avocado au calitati afrodisiace din cauza formei lor. Numele avocado este derivat din numele mexican ''ahuacatl'', care este o prescurtare a numelui ''ahuacacuahatl Aztec''. Fructul este plin de ulei de nesaturati care rehidrateaza pielea. Acesta calmeaza straturile superioare ale pielii si este bun pentru pielea uscata si matura. Desi acestea sunt considerate a fi pe scara larga legume, avocado sunt fructele unui copac subtropical (apartinand familiei Lauraceae), care creste in Mexic si America de Sud. Exista, probabil, 500 soiuri, care produc fructe variind in marime de la forma de ou pana la cea de pere mari. Parul indisciplinat sau uscat va beneficia si el de avocado. Noi folosim avocado proaspat, organic in balsamul solid pentru par Tropical Jungle si in tratamentul H'suan Wen Hua pentru a hrani parul si a fortifica firul de par.
Avocado - unt - Avocado Butter - Unt din Avocado. Untul de avocado se topeste cu usurinta, fiind eficient in toate p...

Avocado - unt

Avocado Butter - Unt din Avocado. Untul de avocado se topeste cu usurinta, fiind eficient in toate produsele pentru ten si par. Uleiul din avocado este renumit pentru beneficiile sale in reducerea petelor/semnelor de varsta, dar si in prevenirea aparitiei cicatricelor. Avocado este bogat in elemente nutritive si uleiuri. Untul de avocado se obtine din partea carnoasa a fructului. In cosmetica are rol calmant si balsam pentru pielea ce o rehidrateaza. Fructul contine uleiuri nesaturate cu rol de rehidratare a pielii. Uleiul calmeaza nivelul superior, prin urmare este foarte bun pentru tenul uscat, crapat, imbatranit. Pomul face parte din familia Lauraceae care cuprinde aproximativ 500 de specii ce produc fructe de marimi diferite, de la cele mici, precum ouale pana la unele uriase, cu o forma asemanatoare cu para. Indisciplinat/zbarlit sau uscat, parul va beneficia de proprietatile untului de avocado prin aportul sau crescut de elemente hranitoare si rehidratante. Il folosim in samponul nostru pentru par ''Curly Wurly'' pentru a da greutate si a-l indrepta, pentru stralucire si efect de balsam. Sta la baza uleiului nostru solid pentru masaj ''Each Peach '' deoarece se topeste imediat, transformandu-se intr-o pelicula fina de ulei si este apreciant pentru senzatia unica ce o lasa pe piele in urma masajului. Ne gandim la avocado (Persea gratissima, Persea americana) ca la o leguma cand de fapt este un fruct a unui copac subtropical, originar din Mexic si America de Sud.
Avocado - Unt proaspat - Fresh Avocado Butter - Untul de avocado este produs din carnea fructului de avocado. Acest unt veget...

Avocado - Unt proaspat

Fresh Avocado Butter - Untul de avocado este produs din carnea fructului de avocado. Acest unt vegetal bogat se topeste foarte usor. Avocado (Persea gratissima, Persea Americana) este un fruct, desi multi cred ca este o leguma. Avocado este hranitor si plin de ulei estential hidratant. Este recomandat pentru liniile fine din jurul ochilor si riduri si pentru a ajuta la protejarea pielii de razele ultraviolete. Aztecii credeau ca fructele de avocado au calitati afrodisiace din cauza formei lor. Numele de ''avocado'' este derivat din numele mexican ''ahuacatl'' care este o prescurtare a numelui ahuacacuahatl Aztec. Copac este un membru al familiei Laurel (Lauraceae) si exista aproximativ 500 de soiuri, care produc fructe variind de la marimea oului pana la marimea unei pere mari. Ele provin dintr-un copac subtropical originar din Mexic si America de Sud. Parul indisciplinat sau uscat va beneficia de efectele untului de avocado, deoarece este bogat, admonitory si inmoaie firul de par. Noi folosim untul de avocado in samponul nostru Curly Wurly pentru a-i da stralucire si pentru a hrani firul de par. Folosim unt de avocado in uleiul solid de masaj Each Peach pentru capacitatea sa de a se topi imediat la contactul cu pielea.
Bambus - muguri - Bamboo Shoots...

Bambus - muguri

Bamboo Shoots
Bame - Infuzie proaspata de bame - Fresh Okra Infusion - Folosite in arta culinara a Europei de Sud, foarte populara in tari precum Tur...

Bame - Infuzie proaspata de bame

Fresh Okra Infusion - Folosite in arta culinara a Europei de Sud, foarte populara in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume pentru aroma deosebita, usor de recunoscut. Bamele reprezinta o bogata sursa de fibre pentru organismul uman. Bamele contin vitaminele A, B si C, betacaroten, potasiu si anumite minerale, precum calciu si magneziu. Specialistii recomanda consumul bamelor pentru valoarea lor terapeutica. De asemenea, specialistii americani considera ca o dieta cu bame poate preveni unele forme de cancer, in special cel de colon. Bamele sunt hrana ideala pentru persoanele supraponderale, deoarece furnizeaza doar 40 de calorii la 100 g. Datorita continutului ridicat de mucilagii, acestea au si proprietati emoliente, fiind recomandate in afectiuni respiratorii precum bronsite sau traheite. Chiar daca sunt consumate foarte putin in tara noastra, bamele sunt apreciate de nutritionisti pentru proprietatile lor medicinale.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »