Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Arbore de ceai - Apa - Tea Tree Water - Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele de Camelia sinensis. Diferent...

Arbore de ceai - Apa

Tea Tree Water - Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele de Camelia sinensis. Diferenta fata de celelalte tipuri de ceai consta in faptul ca procesul natural de fermentatie este oprit. Imediat dupa cules, frunzele sunt trecute prin abur sau torefiate. Apoi frunzele sunt uscate si rulate, astfel impiedicandu-se fermentarea. Ceaiul verde este cunoscut si sub denumirile de ceai nefermentat si ceai virgin. Uleiul a fost dovedit stiintific a fi antibacterian, antifungic si deosebit de eficient impotriva a diferite tipuri de ciuperci numite drojdii. Frunzele se usuca si se fac pudra, praful de arbore de ceai este util pentru pastrarea parului si pielii clare si fara pete.
Arbore de ceai - Pudra - Powdered Tea Tree...

Arbore de ceai - Pudra

Powdered Tea Tree
Arbore de ceai - Pudra - Tea Tree Powder - Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele de Camelia sinensis. Diferen...

Arbore de ceai - Pudra

Tea Tree Powder - Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele de Camelia sinensis. Diferenta fata de celelalte tipuri de ceai consta in faptul ca procesul natural de fermentatie este oprit. Imediat dupa cules, frunzele sunt trecute prin abur sau torefiate. Apoi frunzele sunt uscate si rulate, astfel impiedicandu-se fermentarea. Ceaiul verde este cunoscut si sub denumirile de ceai nefermentat si ceai virgin. Uleiul a fost dovedit stiintific a fi antibacterian, antifungic ši deosebit de eficient impotriva a diferitor tipuri de ciuperci numite drojdii. Frunzele se usuca si sunt facute pudra. Praful de arbore de ceai sunt utile pentru pastrarea parului si pielii clare si fara pete.
Arbore de ceai - Ulei - Tea Tree Oil - Fiind utilizat la scara larga, ceaiul verde a fost supus unor serii de studii stiinti...

Arbore de ceai - Ulei

Tea Tree Oil - Fiind utilizat la scara larga, ceaiul verde a fost supus unor serii de studii stiintifice pentru a afla cu exactitate beneficiile asupra sanatatii. In urma acestora s-a demonstrat ca reduce sansele aparitiei unor boli cardiace si scade sansele de a dezvolta diferite tipuri de cancer. Principalul beneficiu al ceaiului verde asupra pielii este faptul ca o face sa arate mult mai tanara decat este in realitate si mult mai sanatoasa. Acest ceai este cunoscut pentru proprietatile sale antiimbatranire. Pentru o piele mai tanara si mai frumoasa poti sa bei ceaiul verde sau sa il folosesti pentru a-ti tonifia tenul. Antioxidantii din ceaiul verde ajuta la repararea daunelor pielii, repara ridurile, petele sau orice alte probleme ale pielii. Acest ceai lupta si cu radicalii liberi. Mai exact, antioxidantii numiti catechine, prezenti in ceaiul verde, ajuta la combaterea daunelor cauzate de radicalii liberi asupra organismului. Radicalii liberi se formeaza in organism din cauza expunerii la toxine. Uleiul a fost dovedit stiintific a fi antibacterian, antifungic ši deosebit de eficient impotriva tipuri de ciuperci numim drojdii. Frunzele praf de arbore de ceai sunt utile pentru pastrarea parului si pielii clare si fara pete.
Ardei iute - Pudra - Ground Cayenne Pepper...

Ardei iute - Pudra

Ground Cayenne Pepper
Argila - gel - Bentonite Gel...

Argila - gel

Bentonite Gel
Argan - ulei - Argan Oil - Argan - Ulei de argan
...

Argan - ulei

Argan Oil - Argan - Ulei de argan
Arin - Witch Hazel - Arinul este unul dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice utilizate, si inca mai of...

Arin

Witch Hazel - Arinul este unul dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice utilizate, si inca mai ofera calitati superioare pielii. Acesta nu numai ca ajuta la controlul pierderilor de apa, dar este si un bun astringent. Are un excelent efect calmant, antioxidant, proprietati antibacteriene si antimicrobiene.
Arin - Extract - Witch Hazel Extract...

Arin - Extract

Witch Hazel Extract
Arin - Infuzie - Witch Hazel Infusion...

Arin - Infuzie

Witch Hazel Infusion
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »