Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Vita de vie - Infuzie din frunza de vita de vie - Vine Leaf Infusion - Frunzele de struguri de vita de vie sunt comestibile si sunt folosite ca un inv...

Vita de vie - Infuzie din frunza de vita de vie

Vine Leaf Infusion - Frunzele de struguri de vita de vie sunt comestibile si sunt folosite ca un invelis de gatit in bucataria romaneasca, greaca si din Orientul Mijlociu. Frunzele de vita de vie contin nutrienti benefici si flavonoide. Consumul de frunze si extractele realizate din acestea pot imbunatati circulatia. Extractele de frunze de vita de vie sunt folosite in diverse suplimente. Strugurii sunt o sursa buna de vitamine A, C si B si contin foarte multe minerale. Pentru a obtine infuzia de frunze de vita de vie, adaugam frunzele peste apa fierbinte apoi strecuram amestecul, iar infuzia rezultata o adaugam in produsele noastre. Am adaugat infuzie de frunze de vita de vie in gelul nostru de dus The Olive Branch datorita proprietatilor sale calmante.

Vodka

Vodka
Vita de vie - Frunza - Vine Leaves - Uleiul din samburi de struguri este delicat si deschis la culoare, extras din semințe ...

Vita de vie - Frunza

Vine Leaves - Uleiul din samburi de struguri este delicat si deschis la culoare, extras din semințe de struguri. Deoarece uleiul este inodor, este uleiul cel mai des folosite in aromoterapie. Acesta este un ingredient stabil, usor hidratant, cu o varietate de utilizări cosmetice. Uleiul contine cantitati mari de acid linoleic (omega 6 acizi grasi esentiali). Acestea sunt proprietati extrem de dorite pentru un ingredient cosmetic. Uleiul este un ingredient preferat pentru tesuturile deteriorate si sensibile. Este renumit ca fiind foarte eficient in reducerea aparitiei vergeturilor atunci cand este aplicat pe corp. Noi folosim ulei organic de seminte de struguri in crema hidratanta Vanishing Cream, uleiul de seminte de struguri ajuta la absorbtia si a altor ingrediente de aceea pe pielea ta se vor simti imediat beneficiile.
Vitamina C pudra - Vitamin C Powder...

Vitamina C pudra

Vitamin C Powder
Vitamina E - Ulei - Vitamin E Oil - Uleiul de vitamina E, administrat pe suprafata pielii, este absorbit si actioneaza c...

Vitamina E - Ulei

Vitamin E Oil - Uleiul de vitamina E, administrat pe suprafata pielii, este absorbit si actioneaza ca antioxidant. Uleiul este si un bun agent antiinflamator. Uleiul este folosit in mai multe produse cosmetice, in special in cele anti-imbatranire. Uleiul mai ajuta la combaterea ridurilor, incetinand procesul de imbatranire, ajutandu-ti sa fii mai tanar. De asemenea, uleiul de vitamina E ofera protectie impotriva daunelor razelor solare a razelor UV. In acest fel uleiul este utilizat in mai multe formule de protectie solara. Uleiul actioneaza ca o radiera impotriva cicatriciilor si a vergeturilor. Masajul zilnic al pielii poate sterge orice urma de cicatrici. Vitamina E este un remediu eficient pentru pielea uscata. Utilizarea uleiului mentine umiditatea pielii.
Ylang Ylang - Petale - Ylang Petals Dried - Este un copac tropical, inalt de aproximativ 20 de metri, care abunda de flori ...

Ylang Ylang - Petale

Ylang Petals Dried - Este un copac tropical, inalt de aproximativ 20 de metri, care abunda de flori de culoare galben-verzuie, parfumate intens. Nativ in Indonezia, unde este si un simbol national, in Filipine, Madagascar si insulele Reunion. Floarea florilor, ylang-ylang emana un parfum dulce, exotic, deosebit, cu proprietati antidepresive, afrodisiace, euforizante. Uleiul esential de ylang ylang este unul foarte senzual pentru momente intime. Se recomanda o dozare atenta a uleiului esential de ylang-ylang, deoarece aroma dulce si puternica poate provoca dureri de cap sau greata.
Ylang Ylang - Ulei - Ylang Ylang Oil - Este un copac tropical, inalt de aproximativ 20 de metri, care abunda de flori de ...

Ylang Ylang - Ulei

Ylang Ylang Oil - Este un copac tropical, inalt de aproximativ 20 de metri, care abunda de flori de culoare galben-verzuie, parfumate intens. Nativ in Indonezia, unde este si un simbol national, in Filipine, Madagascar si insulele Reunion. Floarea florilor, ylang-ylang emana un parfum dulce, exotic, deosebit, cu proprietati antidepresive, afrodisiace, euforizante. Datorita efectului sedativ si calmant asupra sistemului nervos, favorizand relaxarea, este un veritabil leac pentru reducerea dificultatilor sexuale cauzate de stres, anxietate, stari tensionate. Este probat si recomandat in tratamentul impotentei si frigiditatii. Pe plan psihologic, alaturi de proprietatile descrise mai sus, uleiul esential de ylang ylang ascute simturile si amelioreaza, frica, gelozia, mania si frustrarile. Uleiul esential de ylang ylang este unul foarte senzual pentru momente intime. Se recomanda o dozare atenta a uleiului esential de ylang-ylang, deoarece aroma dulce si puternica poate provoca dureri de cap sau greata.
Ylang Ylang - Ulei din petale de ylang Ylang - Ylang Ylang Petal Oil - Cananga este un ulei senzual, floral esential obtinut din distilarea plantei...

Ylang Ylang - Ulei din petale de ylang Ylang

Ylang Ylang Petal Oil - Cananga este un ulei senzual, floral esential obtinut din distilarea plantei odorata Cananga. Copacul Cananga odorata poate creste pana la douazeci de metri inaltime, cu flori roz, galbene sau mov. Se spune ca cele galbene sunt mai bune pentru extragerea uleiului. Uleiul de Cananga este galben-portocaliu, gros si lipicios, lichid vascos cu un miros lemnos; ylang ylang, cu toate acestea, este palid si galben cu un miros foarte dulce si floral. Parfumul este considerat mai puternic decat cel de ylang ylang. Uleiul Cananga este utilizat pe scara larga in parfumerie si este foarte apreciate de catre producatorii de sapun. Noi le folosim in gama noastra de sampon , inclusiv in bestseller-ul Daddy-O , pentru parfumul sau delicios.
Ylang - Ylang - Esenta de ylang - ylang - Ylang Ylang Absolute - Cananga este un ulei senzual, floral, esential obtinut prin distilarea plante...

Ylang - Ylang - Esenta de ylang - ylang

Ylang Ylang Absolute - Cananga este un ulei senzual, floral, esential obtinut prin distilarea plantei odorata Cananga. Copacul Cananga odorata poate creste pana la douazeci de metri inaltime, cu flori roz, galbene sau mov. Se spune ca cele galbene sunt mai bune pentru extragerea uleiului. Uleiul de Cananga este galben-portocaliu, gros si lipicios, lichid vascos cu un miros lemnos; ylang ylang, cu toate acestea, este palid si galben cu un miros foarte dulce si floral. Parfumul este considerat mai puternic decat cel de ylang ylang. Uleiul Cananga este utilizat pe scara larga in parfumerie si este foarte apreciat de catre producatorii de sapun. Noi le folosim in gama noastra de sampon , inclusiv in bestseller-ul Daddy-O , pentru parfumul sau delicios.
Zahar - Sugar - Zahar
...

Zahar

Sugar - Zahar
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »