Ingrediente utilizate in produsele LUSH

« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »
Vanilina - Vanillin...

Vanilina

Vanillin
Vanilie - Extract - Vanilla Extract...

Vanilie - Extract

Vanilla Extract

Vanilie - Pudra vanilie baton

Vanilla Pod Powder - Vanilie - Pudra vanilie baton. Pastaile de vanilie necoapte sunt culese atunci cand se ingalbensesc la culoare si sunt fierte in apa timp de 3 minute. Ele sunt apoi uscate incet pe parcursul urmatoarelor 3 sau 4 luni la soare. In fiecare zi, ele sunt expuse la soare timp de 2 ore, apoi, acoperite in paturi si luate in timpul noptii pentru a permite procesului chimic sa aiba loc. Pastaile de vanilie capata o culoare foarte inchisa. Acestea sunt alcatuite din zaharuri, grasimi, vanilina si saruri minerale. Zaharurile din vanilie actioneaza ca agenti de umezire (umiditate obligatoriu), atunci cand sunt aplicate local, si sunt deosebit de adecvate pentru mentinerea parului a pielii si buzelor hidratate. Am adaugat o bucata de pastaie de vanilie pentru decor in sarea de baie Vanilla Fountain care a fost inspirata de un desert delicios si un serbet.
Vanilie - Infuzie - Vanilla Pod Infusion - Boabele de vanilie (pastai) sunt fructele uscate, necoapte care devin vanilia...

Vanilie - Infuzie

Vanilla Pod Infusion - Boabele de vanilie (pastai) sunt fructele uscate, necoapte care devin vanilia planifolia orhidee. Fiecare floare produce o singura pastaie, care este in mod normal recoltata dupa 8 sau 9 luni. Pastaile de vanilie si extractul de vanilie sunt folosite ca arome in prajituri, creme si inghetata. Vanilla absoluta, vanilia sunt ingrediente populare in parfumuri si sunt folosite in aromoterapie. Pastaile de vanilie sunt alcatuite din zaharuri, grasimi vanilina si saruri minerale. Zaharurile din vanilie actioneaza ca agenti de hidratare (umiditate obligatoriu), atunci cand sunt aplicati local, si sunt deosebit de adecvate pentru mentinerea parului, pielii si buzelor hidratate. Noi adaugam infuzie de vanilie in balsamul pentru par American Cream pentru calitatile sale de a hidrata si a lasa pielea moale.
Vanilie - Pudra - Vanilla powder - Vanilie Pudra...

Vanilie - Pudra

Vanilla powder - Vanilie Pudra
Vetivert - Ulei - Vetivert Oil - Vetiverul este o planta inalta care creste in smocuri similare cu iarba, are frunzele...

Vetivert - Ulei

Vetivert Oil - Vetiverul este o planta inalta care creste in smocuri similare cu iarba, are frunzele lungi si parfumate, cu un complex de radacini subterane, care se adancesc la peste 1 metru. Este in principal cultivat in zonele tropicale, India, Tahiti, Java si Haiti. Iarba de vetiver a fost folosita in Calcutta si Haiti pentru confectionarea acoperisurilor de stuf si pentru copertine, jaluzele, umbrele de soare, in timp ce in Java radacinile au fost folosite pentru tesut covoare. Azi este un ingredient popular pentru fabricarea de sapunuri, produse de toaleta, cosmetice si parfumuri. Nu este de neglijat nici faptul ca este eficient impotriva eroziunii solului.
Vin rosu - Red wine - Vin rosu
...

Vin rosu

Red wine - Vin rosu
Violete - Extract de violete dulci - Sweet Violet Extract - Viola odorata este cunoscuta ca fiind o planta ornamentala. In interes comerc...

Violete - Extract de violete dulci

Sweet Violet Extract - Viola odorata este cunoscuta ca fiind o planta ornamentala. In interes comercial se cultiva in Franta, Italia, China și Egipt. Nativa in Europa si parti din Asia, Viola odorata este o planta perena rezistenta, cu frunze in forma de inima si flori mici, parfumate. Ea infloreste in paduri umede și alte locuri umbroase. Crema noastra hidratanta Imperialis contine extract de violete dulci care se adauga la proprietatile emoliente ale produsului si lasa pielea moale. Frunzele sunt colectate in perioada de inflorire si folosite proaspete sau uscate pentru infuzii, si extracte lichide. Frunzele de violete absolute sunt populare in parfumerie. In aromoterapie uleiul este utilizat pentru problemele pielii. Preparam frunzele de violete in ulei de masline pentru a obtine extractul de violete dulci.
Violete - Esenta din frunze de violete - Violet Leaf Absolute - Violetele sunt usor de recunoscut datorita florilor mici violete. Cresc in ma...

Violete - Esenta din frunze de violete

Violet Leaf Absolute - Violetele sunt usor de recunoscut datorita florilor mici violete. Cresc in majoritatea tarilor europene, in unele tari asiatice si vestesc sosirea primaverii. Insa, aceste flori care apar in flora spontana nu sunt doar frumoase, ci au si avantajul ca ajuta la imbunatatirea starii de sanatate. Astfel, pot fi folosite ca remediu intr-o multitudine de afectiuni, de la acnee pana la bronsita, ulcer sau infecții ale tractului urinar. De la violete se pot folosi atat frunzele, cat si florile, dar nu si radacina. Frunzele si florile se pot utiliza pentru prepararea de comprese.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Urmatoarea »